Zeybek, Afyonkarahisar’ı projeleriyle uçuracak


Afyonkarahisar’ınçehresini değiştirecek birçok projesinin olduğunu belirten AK Parti BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, AFRAY, Milet Bahçeleri, Semt Polikliniği, ÇocukÜniversitesi, katlı mekanik otopark ve Jeotermal Organize Sera Bölgesiprojeleriyle Afyonkarahisar’ı uçuş dönemine geçireceğine dikkat çekti.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, kentte görev yapan ulusalve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Devrane Park’ta gerçekleştirilenorganizasyona; AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek yanısıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Tanıtım ve Medya BaşkanıSelim Arıcı, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahanlı, Afyonkarahisar BasınYayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, gazeteciler ve parti üyeleri katıldı.

  “AFYONKARAHİSAR’IN VİZYONUNU DEĞİŞTİRECEKPROJELERLE GELİYORUZ”

Kahvaltı organizasyonunda ilk konuşmayı Merkez İlçe BaşkanıBülent Eser Yaptı. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin öneminedeğinen Başkan Eser, AK Parti’nin her zaman seçmenlerin karşısına büyükprojelerle çıktığını ifade etti. Güzel bir seçim çalışması yürüttüklerinibelirten Eser; “50 gün bir süremiz kaldı. Bizde AK Parti olarak yaklaşık biraydır seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Partimiz 2002 yılında iktidarageldiği günden beri vatandaşlarımızın için büyük projelerle seçmenlerimizinkarşısına çıkmıştır. Son 15 yıldır ülkemize baktığımızda genel olarak AK PartiBelediye Başkalarının çoğunda bir olduğunu görüyoruz. Son 2 dönemdeAfyonkarahisarımızda Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban tarafından güzel biryönetim sergiledi.  AK Partimiz son 2seçimde şehrimiz için güzel projeler sundu. Bugün ile 15 yıl öncesiyle kıyasladığımızdabüyük bir fark olduğunu vatandaşlarımız gayet iyi görmektedir. Son 1 yıl içinde3 adet battı çıktının yapıldığını görürsünüz. Afyon trafiğinde az da olsaazaldığını görürsünüz. Ak parti olarak ekip olarak çalışıyoruz. Yeni dönemdekiBelediye Başkan adayımız Mehmet Zeybek’le Afyonkarahisar’ın çehresini vizyonudeğiştirecek projelerle geliyoruz. Afyon’un değişimi ve gelişimini yaparsa AKParti yapar” dedi.

“MAHALLELERİMİZİNSORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”

AK Parti’nin sloganı olan ‘Gönül Belediyeciliği’ hakkındakonuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek de, yerel seçimlerinAfyonkarahisar’a ve ülke geneline hayırlar getirmesini diledi. Zeybekkonuşmasını şöyle sürdürdü; “27 Kasım’da AK parti grup toplantısında görev banatevdi edildiği günden bu yana fert olarak tek tek önemli ziyaretlerde bulundum.Genel Merkezimizin aday tanıtım toplantısından sonra teşkilatımızla birlikte 1Ocak itibariyle Afyonkarahisarımızın mahallelerini, sokaklarını, evziyaretlerini, esnafımızı ve sivil toplum örgütlerini dolaşmaya başladım. Yerelseçimler zor bir süreçtir. Bugüne kadar girilen yerel seçimlerin içinde enbüyük ve en zorlu seçimlerdir. Yeni bir dönem bizleri bekliyor. Kazanmamıztakdirde gerek hükümetimizle, gerekse teşkilatımızla uyumlu çalışarak güzelAfyonumuza değer katmak için gece gündüz çalışacağız. Mahallelerimizin sorunusıkıntısını mahallinde çözeceğiz. Vatandaşlarımızla mahalle muhtarlarımızlaistişare edeceğiz.”

“AFRAY ŞEHRİMİZEDEĞER KATACAK”

Hayata geçirmeyi planladığı bazı projeler hakkında daaçıklamalarda bulunan Başkan Adayı Zeybek, ‘zeybekbaşkan’ sosyal medyahesabından isteyen tüm vatandaşların rahatlıkla projeleriniinceleyebileceklerini belirtti. Afyonkarahisar’ın en büyük probleminin başındatrafik geldiğini ifade Zeybek, AFRAY projesini Afyonkarahisarımıza benimdönemimde kazandıracağız. Ulaştırma Bakanlığımızın öncülüğünde ve TCDD GenelMüdürü ile fizibilite çalışmalarımızı yaptık. Şehrimizi banliyö trenlerahatlatacağız. Vatandaşlarımızı ve şehrimize gelen öğrencilerimizi istedikleriyere daha rahat ulaşmalarını sağlayacağız.

“İLİMİZE JEOTERMALORGANİZE SERA BÖLGESİ KAZANDIRACAĞIZ”

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar’ı Afyonkarahisar’a davetettiklerini belirten Zeybek; “Onun buraya gelmesiyle birlikte GarnizonKomutanlığının yazışmaları neticelendiğinde halkımıza Millet bahçesi kazandırmakistiyoruz. Bu raylı sistemi millet bahçesi ile birlikte Ataköy Harbiş hattınakadar uzatmak istiyoruz. Buradaki görüşmelerimiz neticesi projelendirmesafhasına geçilmesi talimatı verildi. TCDD Genel Müdürlüğü tarafındanarkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Eski Devlet Hastanemizin arkasındabulunan arazi ile Çirik kayalığına içine aldığımız alana büyük bir millet parkıyapacağız. İçinde açık ve kapalı oyun sahaları, spor aletleri, yaya yürüyüşyolları, etkinlik çayırı, içinde şelalenin aktığı, cam seyir terasları,köprüler, mini spor sahası, çocuklar için doğal keyif atölyeleri, kamp veokçuluk alanları ve amfi tiyatronun da yer alacağı güzel Millet Bahçesiyağacağız. Çocuk Üniversitesini de şehrimize kazandıracağız. Üsküdar belediyebaşkanı ile Çocuk Üniversitesi ile istişarelerde bulunduk. Bu proje ileçocuklarımızın ufkunu açacağız. Afyonkarahisarımıza Jeotermal Organize SeraBölgesi kazandırmayı düşünüyoruz. Bunun için alanı tespit ettik. Parselleriyüksek tutmamak şartıyla vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Tatbikiprojelerimizi tamamladığımız takdirde vatandaşlarımıza duyuracağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri