“Zafer yeniden AK Parti’nin olacaktır”


Yerel seçim öncesi AK Parti teşkilatlarına ‘Yerelseçimler yolunda, yerinde teşkilat eğitimi’ verildi. Toplantıda konuşan AKParti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, zaferin yeniden AK Parti’nin olacağınıkaydederek “Hizmeti memur mesaisi ile sınırlamıyoruz, sınırlamayacağız” dedi.

AK Parti Genel merkezAR-GE başkanlığı tarafından ‘Yerel seçimler yolunda, yerinde teşkilat eğitimi’ toplantısıdüzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ile birlikte, AKParti 26. Dönem Tokat milletvekili Zeyid Aslan il ve ilçelerimizin anakademeleri, Kadın ve Gençlik kolları yönetim kurulları ve tüm belediye başkanadayları katıldı.

“Bugünküçalışmalar seçimlerin sonucunu belirleyecektir”

Toplantıda konuşan AK Partiİl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, “Öncelikle belediye başkanlığına aday olan AKPartili ve Cumhur İttifakı mensuplarına başarılar diliyorum. Bugün yapacağımızçalışmalar 31 Mart seçimlerinin sonucunu belirleyecektir. Burada da ortayaçıkacak sonucun, Türkiye’ye ve millete şimdiden hayırlı olması diliyorum.Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile zafer yeniden bizim olacaktır” dedi.

“Hizmeti memur mesaisi ile sınırlamıyoruz”

AK Parti’ninbelediyecilikte çığır açtığını ve milletin gönlünde bu hizmetleriyle yeredinmiş kadrolar tarafından kurulduğunu kaydeden Sezen konuşmasında, “Partimizinbelediyelerdeki başarısının arkasında halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak bilenbir değerler dizisi değişikliği vardır. Bu yaklaşımla, emaneti korumayı veehline teslim etmeyi esas alan, hizmeti memur-işçi mesai süresiyle sınırlamayıp24 saate-7 güne yayan, vatandaşın her derdine derman olmak için çırpınan biryönetim pratiği sergilenmiştir. Biz AK Parti olarak belediyecilikteki tecrübeve birikimimizi sürekli geliştirip büyüterek tüm Türkiye’nin hizmetine sunduk”ifadelerine yer verdi.

“İnsan merkezli hizmetler yürütülecek”

Sezen, “AK Parti olarak,yeni dönemdeki belediyecilik anlayışımız ve millete taahhüdümüzü 11 başlıkaltında özetledik. Bu başlıklar, ‘şehir planları’, altyapı ve ulaşım’, ‘kentseldönüşüm’, ‘benzersiz şehirler’ akıllı şehirler’, ‘çevreye saygılı şehirler’,‘sosyal belediyecilik’, ‘yatay şehirleşme’, ‘halkla birlikte yönetim’, tasarrufve şeffaflık’ ve ‘değer üreten şehirlerdir.’ ‘Memleket işi gönül işi’ diyerek,‘gönül belediyeciliği’ ile milletimizin hizmetine talip olan AK Parti’nin, yenidönemde insan merkezli yürüteceği hizmetlerin temel ilkelerini sahiplenerekmilletimize bu hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

“Standartları çok daha yükseğe çıkaracağız”

31 Mart seçimleriitibarıyla belediyelerdeki hedefleri, standartları çok daha yükseğeçıkartacaklarını kaydeden Sezen sözlerini, “Seçilecek siz kıymetli belediyebaşkanlarımız eliyle millete sunmaya devam edeceğiz. Başta Türkiye’yi olmaküzere ilimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi elbirliğiyle geleceğetaşımak için sizlerden gece gündüz gayret göstermenizi beklediğimi bir kez dahabelirtmek istiyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun; yolumuzu, bahtımızı açıketsin” ifadeleri ile noktaladı.

“Arkadaşlarıma başarılar diliyorum”

Afyonkarahisar BelediyeBaşkanı Burhanettin Çoban da konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Görevalmış hemen hemen Türkiye'deki tüm teşkilatları en güzel şekilde tanıyan ZeyidAslan'ın bu eğitimi verecek olması bence büyük bir şans. İnşallah tümarkadaşlarımız burada aldığı eğitimi teşkilat aday ilişkilerinde en güzelşekilde uygular ve 31 Mart seçimlerinden partimiz hem Afyonumuzda hem deülkemizde çok güzel sonuçlar alır. Ben tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorumCenab-ı Allah inşallah yar ve yardımcıları olsun."

“Aslan’dan ders aldım”

Çoban’ın ardından ise AKParti belediye başkan adayı Mehmet Zeybek söz aldı. Zeybek de konuşmasında, “Uzunsüredir AK Parti’de görev yapan bir kardeşiniz olarak teşkilatın öneminiteşkilat başkan yardımcımız Zeyid Aslan’dan aldığım dersten biliyorum. İnşallahbu eğitimden de faydalanacağınıza inanıyorum. 31 Mart’ta inşallah AK Parti 59belediyesi ile birlikte Genel Merkezimize katkı sağlayacak il olması hasebiyleGenel Merkezimiz tarafından da takdirle ödüllendirileceğine eminim” dedi.

“Bu ülke için büyük işler başardık”

26. Dönem milletvekiliZeyid Aslan ise cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Afyonkarahisar’daki oy oranınınyüzde 69 olduğunu kaydederek bu oy oranına tekrar ulaşılabileceğini kaydetti.Aslan, “AK Parti’nin içine yönelik çalışmalarda yoğun gayret sarf edilmesigerekiyor. Biz çabalarımızı gönül belediyeciliği diye adlandırıyoruz ama bununadı aslında gönül seferberliğidir. Yeniden gönüller kazanacağız. Tam 16 yıliktidarda kaldık. Bu ülke için çok büyük işler başardık. Çalmadığımız kapı,almadığımız gönül kalmadı. Ancak oyunu alamadığımız insanlar oldu. Bir günİzmir’de esnaf ziyareti yaparken vatandaşlarla sohbete koyulduk. KonuyuSuriyelilere getirdiler. ‘Suriyelilere neden biz bakıyoruz, burada ne işlerivar. Sırf bu yüzden Erdoğan’a oy vermeyeceğim’ dedi. Kendisinin aslen nereliolduğunu sorduğumuzda Selanik göçmeni olduğunu söyledi. Neden Türkiye’ye göçettiğini sorduğumda orada yaşanan zulümlerden söz etti. Bu ülkenin adına boşunaAnadolu demiyorlar. Suriyeliler de bugün Esad’dan zulüm gördüğü için burayageliyor. Dün de siz geldiniz. Genç, yaşlı, kadın, çocuk hepsininöldürülmelerini mi bekleyeceğiz. Hangi vicdan kabul eder” dedi.

Toplantı karşılıklısoru-cevap şeklinde devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri