Yurdunuseven köy ziyaretleri


AK Parti AfyonkarahisarMilletvekili İbrahim Yurduseven, Değirmendere, Gözsüzlü ve Kızıldağ köyleriniziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak yerelseçimler için seçmenle buluşmaya devam eden AK Parti AfyonkarahisarMilletvekili İbrahim Yurduseven, Değirmendere, Gözsüzlü ve Kızıldağ köyleriniziyaretlerde bulundu. Tüm köylerde seçmeni kucaklayan Yurdunuseven,Değirmendere köyünde halka hitap etti.

2002 yılından beri Tüm Türkiye’deciddi yatırımlar yaptıklarını ifade eden Yurdunuseven, ilçe, belde mahalle yada köy diye ayırt etmeden Afyonkarahisar’ın her yerine hizmet götürdüklerinibelirtti.

İl Özel idaresi bünyesinde asfaltşantiyesi kuracaklarını belirten Yurdunuseven, daha az maliyetli olarak kendibünyelerinde yapacakları asfalt ile tüm Afyonkarahisar köylerinde ki asfaltçalışmalarını hızlandırcaklarını ifade etti.

“Milli ve Yerli sanayiye önem verdik”

Yurdunuseven,” Erbakan hocamızında söylediği gibi Yerli ve mili sermayeye önem verdik. Daha önce başkalarının gözüyleteröristler in nerede olduklarına bakıyorduk, İsrail’den alınan o merceklerlebakıyorduk. Yani onlar bize neyi gösterirse onu görüyorduk. Şimdi bizelhamdülillah yerli İHA’lar ile SİHA’lar ile, milli tankımızla, millisilahlarımızla, milli helikopterimizle, şimdi de inşallah milli savaş gemimizlekimseye muhtaç olmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Yazılımlarını kendimizinyaptığı İnsansız hava araçlarımız ile teröristlerin nerede olduklarını anındagörerek çok ciddi manada canlarına okuyoruz. Sayın İçişleri Bakanımız’ın dasöylediği gibi de son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar da bumücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri