Yurdunuseven ilçe ziyaretleri


AK Parti AfyonkarahisarMilletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, Emirdağ, Bayat, İhsaniye ilçeleri veDöğer beldsini ziyaret ederek ilçe teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Ziyarette Bakanımız Prof. Dr.Veysel Eroğlu, 24. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ve AKParti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de yer aldı.

İhsaniye ziyaretinde konuşan Milletvekilimizİbrahim Yurdunuseven ise, AK Parti Belediyeciliğinin şekilde bir ekolbelediyecilik olduğunu ifade etti.

Yurdunuseven sözlerine şöyledevam etti;

 “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan’ın 1994 yılında İstanbul’da başlattığı, 2002 yılından itibaren deTürkiye’ye yayılan AK Parti Belediyeciliği bir ekol oldu. Bir dönem önce AKParti Belediyeciliği İhsaniye’de gördük ama son 5 yılda beldelerimiz hariçİhsaniye’de göremiyoruz. Biz hedefi koyduk, önce tüm beldeleri ve merkezialmak, Afyonkarahisar’da birinci olmak. Bunu başaracağımıza gönüldeninanıyorum. Hepimizin üzerinde bir yük var. Tüm ümmetin vebali var. Tüm ümmetinumudu biziz. Herkes bizlere dua ediyor. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ındevam etmesi için dua ediyorlar. Bizlerde bu dualar için gayret göstererek, 31Mart seçimlerinde AK Parti Belediyeciliğini İhsaniye’de ve tüm Afyonkarahisar’dadevam ettirmek için kol kola girerek gayret edeceğiz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri