Yurdunuseven Dazkırı ve Evciler ziyaret etti


AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Av. İbrahimYurdunuseven, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız veren Yurdunuseven,  ilk olarak Dazkırı ilçesinde seçim bürosundateşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi daha sonra esnaflarla birsüre sohbet etti.

Yurdunuseven, 31 Mart’ın çok önemli olduğunu ve nerede,kime, ne görev verildiyse görevleri yerine getirerek, tüm sandıkların başındaolacaklarını ve sandıklara sahip çıkacaklarını belirtti.

Bir sonraki durağı Evciler’de vatandaşlarla bir arayageldiği seçim bürosunda bir konuşma yapan Yurdunuseven, “ Sizlerde gördüğüm bucoşku, bu inanç, bu çalışmayı gördüğümde Evciler kararını çoktan vermiş diyorum.İnşallah 31 Mart akşamı da sandıklar açıldıktan sonra 1 Nisan itibariyle bizEvciler’e hizmet getirmeye niyetliyiz” dedi.

Yurdunuseven,” Gezdiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan çokgüzel karşılıklar alıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 8-9 ilçe gezdim, bir sürübeldemize bir sürü köyümüze gittik elhamdülillah hemşerilerimiz bizleredestekleri ile karşılık veriyor.  AKParti hükümetleri döneminde Evciler’e çok ciddi yatırım yapıldı. Sadece gübreiçin 5 milyon ve mazot için 10 milyon TL’den fazla çiftçilerimize destekvermişiz. Barajlar yapmışız, köprüler inşa etmişiz inşallah bundan sonra daBelediyemiz ile de birlikte İl Özel idaremiz kol kola girerek daha güzelhizmetleri Evciler’e getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Evciler’e bağlı Altınova köyününde vatandaşlarlabir araya gelen Yurdunuseven, son olarak ise ilçe merkezinde bulunan esnaflarıziyaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri