YURDUNUSEN, ŞUHUT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Av. İbrahimYurdunuseven, Şuhut ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermedendevam eden Yurdunuseven, İlk olarak Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’umakamında ziyaret eden daha sonra ise Şuhut sanayi sitesinde ki esnaflarıziyarette bulundu.

“AK PARTİ HER ZAMAN NE SÖZ VERDİYSE SÖZÜNÜ TUTMUŞ BİRPARTİDİR”

Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Yurdunuseven, “AK Partine söylediyse, ne dediyse her zaman sözünü tutmuş bir partidir. AK Parti davaadamıdır, hizmet adamıdır, AK Parti ben niye yokum diyenlerin değil ben hizmetiçin varım diyenlerin partisidir” diye konuştu.

Şuhut’ta son 10 yıldır daha önce görülmemiş yatırımlarınyapıldığını ifade ede Yurdunuseven,” Samimi, gayretli, tevazu sahibi bir RecepBozkurt başkanımız var. İnşallah tüm bu gayreti, tevazusu ile sizlere hizmetetmek istiyor. Bu dönemde de kendisi bir kez daha aday gösterildi sizlerin desteğiile inşallah önümüzde ki dönemde de güzel çalışmalar yapmaya devam edecek”dedi.

“KARŞIMIZDA BİR ŞER İTTİFAKI VAR”

Yurdunuseven konuşmasında şunları kaydetti;

” Bu seçim artık 24 Haziran seçimlerinin referandumu halinegeldi. Karşımızda bir şer ittifakı var. Bizim İstiklal marşımızı söylemeyen,kongrelerinde Türk bayrağını asmayan bir parti ile bir araya gelebiliyorlar.İyi partisi, CHP’si HDP ile bir araya gelebiliyor peki niye dertleri iktidar olmakfilan değil muhalefet olmaktan oldukça rahatlar onların tek istekleriTürkiye’de bir istikrar olmaması ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ınülkenin başında olmaması. İstiyorlar ki biz yine IMF’den borç alalım, sömürübir devlet halini alalım ama elhamdülillah bugüne kadar diz çökmeyen vesizlerin desteğiyle diz çöktüremeyecekleri bir liderimiz Recep TayyipErdoğan’ımız var Allah ondan razı olsun. Afyonkarahisar destek oldu, tümTürkiye destek oldu inşallah siz hemşerilerimizin desteği ile de yolumuza dahagüçlü bir şekilde devam edeceğiz.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri