Vatandaşlardan Zeybek’e Yoğun İlgi


AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmalarıkapsamında Ataköy Semt Pazar'ını ziyaret etti. Halkın büyük teveccühü ilekarşılaşan Zeybek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Ataköy Semt Pazar'ını ziyaret eden AK Parti Belediye Başkanadayı Mehmet Zeybek, hem esnaflar ile hem de vatandaşlarla hasbihal etti.Partililerin de katıldığı ziyarette vatandaşlar Zeybek’e adeta sevgi selindebulundular. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Zeybek, pazar yerinde esnaflarbaşta olmak üzere alış verişe gelen vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti ve31 Mart seçimleri için destek istedi.

Zeybek alışverişe gelen vatandaşlara ‘hayırlı pazarlar’dileğinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Zeybek, vatandaşlarınistek, öneri ve taleplerini de dinledi. Pazar esnafı ziyaretinden dolayıZeybek’e şükranlarını sunarak büyük teveccüh gösterdi.

“İnsan odaklı hizmetedeceğim”

Gönül belediyeciliğin gereği olarak insan odaklı hizmetvereceklerini ifade eden Zeybek, Afyonkarahisar’ımız tarım alanında ülkegenelinde söz sahibidir. Biz de çiftçi kardeşlerimizle her fırsatta iç içeolmaya çalışıyoruz. Hem hemşehrilerimizin hem de pazarcı esnafımızınmahallelerimizdeki semt pazarlarının eksikleri için istekleri var. 2 dönemBelediye Başkanlığı yapan Burhanettin Çoban kardeşim kapalı Pazar yerleriyaparak pazarcı esnafımızı yağmurdan çamurdan kurtarmıştır. Biz de kapalı pazaryerlerinin eksiklerini tamamlayarak vatandaşlarımıza dahi iyi hizmet vereceğiz.  Semt pazarlarının eksik ve sorunlarını en iyihalkımız bilir. Afyonkarahisar’da yaşayan her bir vatandaşımızı bir bütününparçası olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

“Afyonkarahisar’aJeotermal Organize Sera Bölgesi kazandıracağız”

Türkiye’nin gündeminde olan tanzim satışı hakkında dakonuşan Zeybek, “Belediye olarak böyle bir şeye girmeyeceğiz. İstanbul, Ankaragibi iller yapar ama bizim gibi üretimin çok olduğu yerlerde olmaz. İlimizdemeyve sebze fiyatları diğer illere göre çok ucuz. Çevre ilçe, belde veköylerinden gelen çiftçi kardeşlerimiz rahatlıkla ürünlerini satabiliyor. Bizbelediye olarak Jeotermal Organize Sera Bölgesi projemiz var. Sıcak sukaynağımızla ısıtılan serada domates üretimi gerçekleştireceğiz. Afyon merkezve ilçelerinde 30’a yakın büyük firmalar jeotermal ile domates üretimi yapıyor.Jeotermal Organize Sera Bölgesinde arsayı düşük tutarak işletme sahiplerinindaha çok olması yönünde girişimlerimiz olacak. Bu sayede 3 Bin kişiye iş imkânısağlamış olacağız. Antalya’nın Kumluca ilçesi gibi şehrimiz de seracılıkalanında bir üst bölgesi olacak. Jeotermal seraları şehrimize kazandırmak içinelimizi değil, vücudumuzu taşın altına koyacağız” dedi.

Pazarda alışveriş yapan vatandaşların samimi ve sıcakyaklaşımı fotoğraf karelerine de yansıdı. Zeybek’i gören vatandaşlar telefonlarıyla fotoğraf çektirerek o anıölümsüzleştirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri