Vali Tutulmaz’danAFSAYAD’a tam destek


Afyonkarahisar Sanat veYaşam Derneği(AFSAYAD) Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Başak Nakilcioğlu, Afyonkarahisar’da sanat veyaşam alanında faaliyetler planladıklarını söyledi. Vali Mustafa Tutulmaz ise“Bize ne düşen varsa sizin yanınızdayım” diyerek dernek çalışmalarına destekolacağı mesajını verdi.

AFSAYAD ilk resmiziyaretini Vali Mustafa Tutulmaz’a gerçekleştirdi. Ziyarette Dernek BaşkanıBaşak Nakilcioğlu’nun yanı sıra Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Merve Şensoy,Nalan Karcı, Nihal Gökgöz ile dernek üyeleriAlican Şensoy ve Nail Azbay hazırbulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Tutulmaz,sivil toplumun önemine vurgu yaparak, dernek çalışmalarına her türlü desteğivereceklerini söyledi.

“DUVAR RESMİETKİNLİĞİYAPMAK İSTİYORUZ”

Dernek Başkanı BaşakNakilcioğlu, dernek adına konuşarak “Sayın Valim bizi kabul ettiğiniz içinteşekkür ediyoruz. Sizin sanata, kültüre ne kadar önem verdiğinizi takipediyoruz. Bu noktada şehre çok büyük katkı sundunuz. Teşekkür ediyoruz. Bizyeni bir derneğiz. Heyecanlı bir ekibe sahibiz. Bu şehirle ilgili hayallerimizvar. Bu hayallerden bir tanesi şehirde duvar resmi sanatının yapılabileceği biryer istiyoruz. Biz burada tespit edilen yerde yaşayan çocuklarla duvar resmiçalışması yapmak istiyoruz. Böylelikle o çocukların o mahallenin hayatınadokunmuş olacağız. Aynı zamanda Tiyatro Festivali’nin düzenlenmesi noktasındabir çalışma yapmak istiyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz. Aynı zamandaMermer Heykel Sempozyumu çalışmalarımız var. Bu konularda da destekleriniziistirham ediyoruz. ” diye konuştu. Vali Mustafa Tutulmaz, bu projelerin destekçisiolacağını söyledi.

ÖZEL TABLO TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardındanBaşak Nakilcioğlu tarafından sulu boya çalışması ile özel hazırlanan, AfyonKalesi ve konakların yer aldığı tablo Vali Mustafa Tutulmaz’a takdim edildi.Ziyaret hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri