"UYUMA" projesi hayata geçirildi

İçişleri Bakanlığınınkoordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafındanuyuşturucu ile mücadelenin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesiamacıyla "Uyuşturucu ile MücadeleAplikasyonu (UYUMA)"projesi uygulamaya konulmuştur.

İhbar mekanizmasını dahaetkin hale getirerek Uyuşturucu suçlarının önüne geçmek, suçu tüm delilleri ileortaya çıkarmak, suçluları adalete teslim etmek, vatandaşın elektronik ortamdaseri bir şekilde ihbarda bulunması amacıyla UYUMA uygulaması faaliyete geçmiştir.

Kullanıcı, uygulamayıApp Store veya Play Store üzerinden telefonuna kolaylıkla indirdikten sonrasokakta gördüğü uyuşturucu suçlarını, kimliği gizli kalacak şekilde ihbardabulunabilecektir.

Tüm vatandaşlarımızınbu proje kapsamında geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin uyuşturucuilletine bulaşmalarını önlemek için duyarlı bulunarak destek vermeleribeklenmektedir. Eğer sizde uyuşturucu ticaretine karşı durarak, bu işiyapanların gereken cezayı almasını istiyorsanız UYUMA uygulamasını indirerek gerekli durumlarda ihbardabulunabilirsiniz.

Tanıtım filmi içinaşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

https://youtu.be/rcq0mBDixR8

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri