Taytak’tan Gizem A.’ya destek

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi veAfyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Afyonkarahisar’da Yaşanan CinayetOlayında ATV Televizyonunda Müge Anlı Tatlı Sert Programına katılarak, GizemA.’ya Destek Olacağını Belirtti.

Yaklaşık bir aydır kendisinden haber alınamayanAbdullah Gazi' A. ilgili Müge Anlı'nınprogramında Türkiye'yi şoke eden bir itirafgeldi. Gazi'nin büyük kızı Gizem A. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Buitirafların ardından Abdullah Gazi A.'yı öldürüp bahçedeki tandırda yaktığınıitiraf eden Kıymet A. ile kızı Gizem A. (17), adliyeye sevk edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi veAfyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Afyonkarahisar’da yaşanan bu olaysonrası canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Taytak canlı yayında yaptığı açıklamada;“Afyonkarahisar’da yaşanan bu çok üzücü olayı ve dramı gündeme taşıdınız. Talihsizbir şekilde annesini korumak için, babasını öldürmek zorunda kalan kızımızındramını, elbette böyle bir olayı tasvip etmiyoruz. Ancaküniversiteye gitme hayalleri kuran kızımızın, hapishaneye girmek zorundakalması bizi çok üzüyor. Bu üzücü bir durum üzücü bir husus. Bunun içinkızımıza sahip çıkacağım. Uzun yıllar babası tarafından annesi ve kendisieziyet gören kızımızın “Annem için her şeye değer” ifadesi her şeye cevaptır.Ve kızımın sonuna kadar yanında olduğumuzu ifade ediyorum. Elbette Afyonkarahisar’dakiavukat arkadaşlarım ve aile ile görüşeceğim ne gerekiyorsa kızımız ile ilgilihem kamu noktasında hem de ihtiyaçları noktasında gereken her şeyi yerinegetirmeye çalışacağım. Size ve oradaki bulunan tüm izleyicilerimize saygılar vesevgiler sunuyorum.” Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri