TAYTAK İHSANİYE VE BELDELERİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve AfyonkarahisarMilletvekili Mehmet Taytak ve il yöneticileri İhsaniye belediye başkanı Şaban Çabuk, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, MHPGazlıgöl Belediye Başkan adayı Mustafa Güngör, Yaylabağı Belediye Başkan adayıAhmet Yıldırım ve Döğer Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel’in seçimbürolarını ziyaret ederek MHP’li başkan adaylarına destek verdiler.

TAYTAK: “ŞABAN ÇABUK İHSANİYE’NİN VİZYONUNU YÜKSELTMİŞTİR”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl YönetimKurulu üyeleri Ahmet Kahveci, Doğan Şimşek, Recep Yaman ve Mustafa Gün’ün dekatıldığı ziyaret programında ilk olarak İhsaniye Belediye Başkanı ve MHPİhsaniye Belediye Başkan adayı Şaban Çabuk’u ziyaret eden Taytak, Çabuk’un son5 yılda İhsaniye İlçesinin çehresini değiştiren, vizyonunu yükselten veİhsaniye’yi Afyonkarahisar ve bölge gündemine taşıyan başarılı bir belediyebaşkanı olması nedeniyle teşekkür etti. Taytak konuşmasında, “Şaban Çabukbaşkanımız MHP’nin üretken belediyecilik felsefesini en iyi idrak etmiş, bufelsefe ile çok iyi hizmetler üretmiş bir başkanımız. Onun bu başarısıİhsaniye’nin bile sınırlarını aşmış durumda. Biz onunla ve ekibi ile onurduyuyoruz. İnşallah 31 Mart 2019 seçimlerinde İhsaniye halkımız da bu başarıyıödüllendirerek hizmete ve üretmeye devam diyecektir” diyerek sözlerinitamamladı.

Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Yaylabağı,Gazlıgöl, Kayıhan ve Döğer’de adayları ziyaret ederek bu kasabalarda vatandaşlardanMHP adaylarına destek talep ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri