TAYTAK, “ADAY ÇIKARTTIĞIMIZ TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ”


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve AfyonkarahisarMilletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetimi, ilçe vebelde ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adayı çıkarttıkları tüm belediyelere talip olduklarınıvurgulayan Milletvekili Taytak, Emirdağ bölgesinde ise 3’te 3 yapacaklarınısöyledi.

 İhsaniye ilçesininseçim bürosunun açılışının ardından MHP heyeti Çıkrık beldesini, Bayat ilçesini,Gömü beldesini ve son olarakta Davulga beldesini ziyaret ettiler. İhsaniyeBölgesinden 5’te 5 yapacaklarının sözünü MHP İhsaniye Merkez İlçe Başkanı SalihÖncül’den alan Milletvekili Taytak oradan Çıkrık beldesine geçti. ÇıkrıkBelediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Lokman Çetinaktı ve partililertarafından karşılanan MHP heyeti, MHP seçim bürosunda vatandaşlarla sohbetettiler. Ziyarette konuşan Çıkrık Belediye Başkanı Lokman Çetinaktı, 5 yılboyunca beldeye yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  31 Mart tarihinde yapılacak olan yerelseçimlerde Çıkrık’ta tekrar 3 hilali dalgalandıracaklarını belirten BaşkanÇetinaktı, önümüzdeki dönem yarım kalan projeleri tamamlayacaklarını ve yeniprojelerle Çıkrık’ın vizyonunu değiştireceklerini ifade etti. Başkan Çetinaktı, Çıkrık Belediyesine vermiş olduğu desteklerindendolayı Milletvekili Mehmet Taytak’a da teşekkür etti.

ERYILDIZ, “GÖMÜ’DE 3HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ”

MHP Bayat Belediye Başkan Adayı Seyfettin Atacan ve partiteşkilatını ziyaret eden MHP heyeti burada partililerle beraber seçimdeğerlendirmesi yaptılar. Burada partilerle beraber hatıra fotoğrafı çekinenMHP heyeti Bayat ilçe emniyet amirliğini de ziyaret etti. Emniyet ekipleriylebirlikte sohbet eden Taytak ve MHP heyeti daha sonra Emirdağ İlçesine bağlıGömü Belediyesine geçtiler. Gömü Belediye Başkan Adayı Ramazan Eryıldız vepartililer tarafından karşılanan Taytak, bu dönem Gömü de 25 yıllık saltanataBaşkan adayı Ramazan Eryıldız ile son vereceklerini söyledi.  Gömü halkının isteği ve talebiyle belediyebaşkan adayı olduğunu ifade eden Ramazan Eryıldız, “Gömü  25 yıldır aynı isimle yönetiliyor. 25 yıl çokuzun bir süre ancak bu süreç iyi ve ve verimli yönetilirse halkın değişimbeklentisi olmaz ama bizler artık köy mü yoksa beldemiyiz bunu tartışıyoruz.Gömü de Allahın izniyle inşallah 3 hilali bu seçimlerde dalgalandıracağız”dedi.

GÜNDOĞAN, “USTALIKDÖNEMİMİZDE DAVULGA’YI ÇAĞ ATLATACAĞIZ”

Milletvekili Taytak günün son programını Davulga beldesindenoktaladı. Gece geç saatlerde Davulga beldesini ziyaret eden MHP hayetinidavulga belediye başkanı ve aynı zamanda MHP Belediye başkan Adyı SalihGündoğan ve partililer karşıladı. Seçim bürosunda davulga beldesine yaptığıhizmetleri anlatan Başkan Gündoğan, 5 yıl önce ne söz verdiysek fazlasıylayerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 2. döneminde yaniustalık döneminde tekrar başkan seçildiği takdirde Davulga’yı Afyonkarahisar’ınparlayan bir beldesi haline getireceklerini belirten Başkan Gündoğan,Milletvekili Mehmet Taytak’ın da destekleriyle birlikte Gömü’ye önemlihizmetler yapacaklarını dile getirdi.

TAYTAK, “EMİRDAĞBÖLGESİNDE 3’TE 3 YAPACAĞIZ”

İlçe ziyaretlerini değerlendiren Milletvekili Mehmet Taytak,seçimlere kısa bir süre kaldığını ve bu süre içerisinde Afyonkarahisar’ı karışkarış dolaştıklarını ve dolaşmaya devam edeceklerini söyledi.  Belediye başkan adayı çıkarttıkları tümbelediyelerde başkanlıklara talip olduklarını vurgulayan Milletvekili Taytak, “İhsaniyeİlçe başkanımızdan İhsaniye bölgesi için 5’te 5 yapacaklarının sözünü aldık.İnşallah İhsaniye bölgesinde bulunan 5 belediye başkanlığını alacağız. Çıkrıkbeldemizde ise mevcut belediye başkan adayımız Lokman Çetinaktı ile tekrar yolaçıktık. Çıkrık’ta gördükki başkanımıza ve partimize olan ilgi artarak devamedecek. İnşallah başkanımız lokman Çetinaktı orada tekrar belediye başkanlığınıkazanacak ve hizmetlerine devam edecektir. Bayat ilçemizde ise Başkan AdayımızSeyfettin Atacan ve partililerimizle birlikte seçim değerlendirmesigerçekleştirdik.  Bayat ilçemizde iseSeyfettin Atacan ile birlikte inşallah 3 hilali Bayatta dalgalandıracağız.Emirdağ İlçemize bağlı Gömü ve Davulga beldelerini de ziyaret ettik. Emirdağbölgesinde ise bu dönem 3’te 3 yapacağız. Zaten biliyorsunuz, Emirdağ BelediyeBaşkanı Uğur Serdar Kargın ve Davulga Belediye başkanı Salih Gündoğanpartimizin belediye başkanıdır.  Gömübeldemizde ise değerli bir başkan adayımız Razan Eryıldız ile seçimleregireceğiz. Gömü de de 25 yıllık saltanata başkan adayımız Eryıldız ile sonvereceğiz ve böylelikle Emirdağ bölgemizde 1 Nisan sabahı 3 belediyebaşkanlığını kazanarak 3’te 3 yapacağımıza inanıyorum” dedi. MilletvekiliMehmet Taytak ve MHP heyeti, son olarak Afyonkarahisar İl protokolünündekatıldığı ‘Geçerken uğradım’ filminin galasına katılarak geceyi noktaladılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri