“Tarihe not düşülecek bir günü yaşayacağız”


AK PartiAfyonkarahisar mitinginin yapılacağı Anıtpark önünde hazırlıklar başladı.Mitingin yapılacağı alanda Cumhurbaşkanlığı ve Afyonkarahisar İl EmniyetMüdürlüğü ekipleri ile birlikte incelemelerde bulunan AK Parti Afyonkarahisarİl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, “Bu Pazar, tarihe not düşülecek bir günühalkımızla birlikte yaşayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep TayyipErdoğan tarafından Afyonkarahisar’da Pazar günü gerçekleştirilecek mitingöncesi hazırlıklar başladı. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. HüseyinSezen, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken, Hüseyin Ceylan Uluçay ve SelimArıcı, Cumhurbaşkanlığı koruma ve İl Emniyet Müdürlüğüekipleri ile birlikte miting alanına gelerek incelemelerde bulundu.

“Sahada her türlü tedbirler alınıyor”


İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Sezen, "BuPazar, tarihe not düşülecek bir günü inşallah halkımızla birlikte yaşayacağız.Sayın Cumhurbaşkanımız, tarihin, zaferin, termalin ve lezzetin diyarıilimizegelerek vatandaşlarımız ile bir araya gelecek. Ekipler sahada güvenlikönlemleri için çalışmalarını sürdürüyor. Sahada güvenlik ekibiyle birliktesağlık ekipleri de hazır bulunacak ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bunlarlabirlikte birçok alanda ciddi çalışmalar yapılıyor. Miting alanına gelecekvatandaşlarımızın rahat şekilde ulaşımlarının sağlanması ve geliş gidişnoktasında yapılan çalışmaları da önemsedik. 17 ilçemizden ve ilçelerimizebağlı köy ve kasabalarımızdan mitingimize katılacak tüm vatandaşlarımızın gelişgidiş çalışmalarını hazırladık" dedi.

“Afyonkarahisar’danvereceği mesajlar çok önemli”

31 Mart seçimleri öncesindeCumhurbaşkanımız ve AK PartiGenel Başkanımızın Afyonkarahisar’dan vereceği mesajların çok önemli olduğunu ifadeeden Sezen, “Halkımız ilimizde Cumhurbaşkanımıza yüzde 69’luk oy oranı büyükbir destek vermiş, önümüzdeki seçimlerde de gereken desteği verecektir.Hedefimiz bizde olanlar ile birlikte 59 belediyenin tamamını da daha fazlatevazu, daha fazla samimiyet ve daha fazla gayret ile alarak bugün bizdeolmayan belediyeler ile birlikte AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmaktır”dedi.

Emeği geçenlereteşekkür etti

“Bu meydanda daha önce binlerce kardeşimizi buluşturduk”diyen Sezen sözlerini, “İnşallah Pazar günü de çok güçlü bir şekilde Afyonkarahisarlıhemşehrilerimizi yine bu meydanda Cumhurbaşkanımız ile buluşturacağız. Allah'ınizni ile hiç bir sıkıntı olmadan mitingimizi gerçekleştireceğiz. Ben şimdiden emeğigeçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızı, sahada çalışan tüm personelimikutluyor ve teşekkür ediyorum" ifadeleri ile noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri