Tanıtıma büyük katkı sunuyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak EGEM Platformu’nun Ankara’da gerçekleştirdiği Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne katıldıPlatformun 8 yıldır hem Ege illerini hem de Afyonkarahisar’ı tanıttığını söyleyen Parsak, “Bu tür etkinliklere her zaman katılacağız” dediAnkara’da bulunan Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin aralarında bulunduğu dernekler tarafından oluşturulan EGEM Platformu bu yılda başkentte ilimizi tanıttı.

  1. kez düzenlenen EGEM Platformu’nun Ege illerini tanıtma günlerine katılan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak stantları gezerek şehirlerin tanıtımları hakkında bilgi aldı.
Afyonkarahisar standını ziyarette bir konuşma yapan Parsak, “EGEM’in ilimizin tanıtımına büyük katkı sunduğunu ifade etti.Bu yıl 8. Defa Ege İlleri Tanıtım Günleri’nin gerçekleştirildiğini kaydeden Parsak, “6 yıl Genel Başkanlığını yaptığım Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin de katkılarıyla EGEM Platformu oluşturuldu. Ankara’da 8 yıldır EGEM Platformu Ege illerini tanıtıyor. Yöresel ürünlerimiz, Afyon’un tarihi ve turizm potansiyeli burada bulunanlara tanıtılıyor. EGEM Platformuna ve Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’ne çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri