"Şu sokaklar, şu mahalleler makam olacak"


Beyazıt MahallesiGümüşkent Sitesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Belediye Başkan AdayıMehmet Zeybek, 1 Nisan sabahı sokaklarda yine vatandaşlarla bir arayageleceğini ifade ederek, "Şu sokaklar, şu mahalleler makam olacak"dedi.

Saha çalışmalarına gece saatlerine kadar aralıksız devameden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, sıkılmadıkel, alınmadık gönül bırakmıyor. Her akşam iki mahalle dolaşan Zeybek, öncekigün de Gümüşkent sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

“Ayağı yere basanprojelerimiz var”

Mahalle ve ev ziyaretlerine devam eden Zeybek ziyaretlerinardından yaptığı açıklamada, “Kadim şehrimiz Afyonkarahisar’ımızı daha dagüzelleştireceğiz. Hemşehrilerimin fikirlerini alıyoruz.Onlar talep ediyor. Proje ekibimizle birlikte vatandaşların istekleridoğrultusunda proje üretiyoruz. Çıktığımız yolda Allah bizleri mahcup etmesin.Laf olsun diye değil, akla mantığa yatan, fizibilitesi ve bütçe çalışmalarıyapılmış, ayağı yere basan projeler hazırlıyoruz. Cumhurbaşkanımızın 31 Ocak’taaçıklamış olduğu seçim manifestoya göre hareket ediyoruz. Gerekli bakanlıklarve müdürlüklerle istişare ederek, Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu vemilletvekillerimizin de katkılarıyla yapılabilirliğinden emin olduğumuzprojelerimizi açıklayacağız. Bizler Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmayaçalışıyoruz. Bize göre Belediye Başkanı sadece içi boş vaatlerde bulunup,seçmenleri kandırmak değil, Afyonkarahisar’ımızın vizyonunu ve çehresini nasıldeğiştiririz planı içindeyiz. Açıkladığımız projeleri sosyal medya aracılığıylavatandaşlarımıza anlatıyoruz. 17 Şubat tarihinde yapılan mitingindeCumhurbaşkanımızın bize olan güvenini en iyi şekilde ifade etti. Bizdeyapacağımız hizmetlerimizler en üst seviyeye çıkararak çalışacağız” şeklindekonuştu.

“Belediyemiz 7/24 saatesasıyla çalışacak”

"Önce Millet Önce Memleket" düsturu ile yolaçıktıklarını ve halkın kendilerine yüreklerini açtığını söyleyen Zeybek,şunları söyledi:  "Sabah 8 akşam 5anlayışı bırakarak, 7/ 24 hizmet anlayışını ile tüm belediye birimlerimiz çalışacaktır.Hz. Mevlana der ki ‘Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlaranlaşır.' Bizler aynı duygu içinde hasbihâle gayretle çalmadık kapı, girmedikgönül, dokunmadık yürek, sıkmadık el bırakmamak adına gerek bu süreçte, gereksedevamında, yolumuz ve yüreğimizin bir yerde kesişeceği inancı ile çaba sarfediyoruz. 31 Mart seçimi ve 1 Nisan sabahının Afyonkarahisar’ımıza hayırlargetirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri