“SÖZLERİMİZİ BİR BİR YERİNE GETİRECEĞİZ”

AK Parti Çobanlar Belediye  Başkanı Ali Altuntaş, 4. Kez seçimleri kazandıklarını söyledi

31 Mart yerel seçimlerinden  en yakın rakibine 600 oy civarında  fark atan AK Parti Çobanlar Belediye BaşkanıAli Altuntaş, “Bundan sonra yapacak tek şey çalışmak, çalışmak, çalışmaktır”dedi.

Yerel seçimlerde oy veren yada vermeyen herkesinbaşkanı  olacağını, tek hedefininÇobanlar ilçesinde  herkesi  kucaklamak olduğunu kaydeden Başkan Altuntaş,“Bildiğiniz üzere önümüzdeki 4.5 yıl seçim yok. Bizler,  seçim meydanlarında yada yaptığımıztoplantılarda verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışacağız. Bizde yalandolan yok ve verdiğimiz her söz senettir. O nedenle, ben ve ekibim,projelerimize odaklanacağız” diye konuştu.

ÇOBANLAR’I KUCAKLAYACAĞIZ

Çobanlar’a hizmette iktidar faktörünün önemli  olduğunu söyleyen Çobanlar Belediye  Başkanı Ali Altuntaş “Partimizin değerli milletvekilleri, bakanlarımız ve SayınCumhurbaşkanımızın katkıları ile tüm projelerimiz hayata geçecek, tüm  sözlerimiz tek tek yerine gelecektir. Birazönce de ifade  ettiğim gibi, biz bütünÇobanlar’ı kucaklayacağız.  Oy  veren yada vermeyen diye insanlarımızı ötekileştirmeyeceğiz. Herkesi kucaklayan,herkesin sorunlarını dinleyen bir yönetim anlayışımız olacak” dedi.

PARTİSİNİN KURULLARINA VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Çobanlar ilçesinde 3 dönem Salih Alaka’nın başarılı birşekilde çalıştığına  dikkat çeken BaşkanAltuntaş, “İlçe bazında 4. Dönemi ara vermeden kazanan tek ilçeyiz.  Bu  arada, seçim çalışmalarında her türlü gayretve özveri içinde çalışan partimiz ilçe başkan ve yönetimine, gençlik kolları  vekadın kollarımızın cefakar üyelerine en içten teşekkürlerimizi sunuyorum”şeklinde konuştu.

AK Partiden Çobanlar Belediye Başkanlığına seçilen  Ali Altuntaş, seçim günü sandıklarını  güvenliğini sağlayan tüm güvenlik güçlerineayrıca teşekkür etti.

AK Parti Çobanlar’da   2 il genel meclisiüyesini de kazandı. Cengiz Ceylan ve Mehmet Ilıca İl Genel MeclisindeÇobanlar’ı temsil edecek.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNDE KORE GAZİSİ  ALİ GEDİK DEDENİNELİNİ  ÖPTÜ

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, teşekkür ziyaretlerine başladı. Önümüzdeki günlerde esnafı  ve vatandaşları ziyaret ederek teşekküredeceğini söyleyen Başkan Altuntaş, Kore Gazisi 87 yaşındaki Ali Gedik’i evindeziyaret ederek elini öptü.

Ali  Gedik dedeninhayır duasını  alan Başkan Altuntaş’a 3dönem belediye başkanlığı görevini yapan Salih Alaka, İlçe  Başkanı Ali Yalman, İGM  Üyesi CengizCeylan ve bazı belediye meclis üyeleri eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri