"SÖZLERİMİZ SENETTİR, HALKIMIZ BİZDEN HER ZAMAN HESAP SORAR"

AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali  Altuntaş, seçim çalışmalarına hız verdi.

Her hafta seçim bürosunda toplanan yoğun kalabalığaseslenen Altuntaş, “Sözlerimizin hepsi birer senettir, halkımız  bizden her zaman hesap sorabilir” dedi.

Coşkulu  kalabalığaseslenen Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş, vatandaşlara  “rahat olun, müsterih olun, 31 Martakşamı  Allah’ın izniyle seçimleri  kazanacağız” diye konuştu.

Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin de tek tektanıtıldığı toplantıda konuşan Başkan Adayı Altuntaş,”İlk toplantımızda 500 kişininistihdam edileceği tekstil fabrikası için düşüncelerimizi  aktardık. Hatta otoplantıya  şirketin sahibi de gelereksizlere bilgiler verdi.  Bolvadinilçemize de  başka bir firma tarafındantekstil fabrikası kurulması planlanmış. Orada fabrika ayrı, bizdeki ayrı.

Fabrika için birkaç yer belirledik. Göreve gelir gelmezilk işimiz tekstil fabrikası için bina yapımına başlamak olacaktır. Bizim yalanladolanla işimiz  olmaz. Biz Çobanlar’dayaşıyoruz ve seçim bittikten sonra da buradayız ve hizmetlerimize başlayacağız”dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ 31 MART’A KADARBİTECEK

Çok amaçlı  kültürmerkezinin 31 mart gününe kadar bitirileceğini söyleyen AK Parti Çobanlar BelediyeBaşkan Adayı Ali  Altuntaş,  “5 yıl boyunca il genel meclisinde görevyaptım.  İlçemize kapalı spor salonu içinhiçbir engel yok.  2019 yatırımprogramında ve kaba inşaatı da yakında bitecek. Şunu da belirtmek isterim. Spor salonumuz için 2 milyon 300 bin liraayrıldı, en küçük bir sorun bile yok. Eski stadyumun çevresine spor kompleksi yapacağız.  Tenisten, Basketbole, kapalı halı sahaya kadarher şeyi biz yapacağız” dedi.

Lise binası yanına da 2 kapalı halı saha yapacaklarınısöyleyen Başkan Adayı Altuntaş, “Kültür merkezinde aynı anda 3 düğün birdenyapılabilecek yeterlilikte olacaktır. Biz ayrıca, mahalle fırınlarına destek olacağız. Belediye KOSGEBişbirliği ile ekmek fırınlarına destek sağlanacak, fırınlarımızın daha hijyenhale getirilmesine yardımcı olacağız”

MİLLET BAHÇESİ KURACAĞIZ

Çobanlar’ın su sorunu olmadığını söyleyen AK Parti Başkan Adayı Ali Altuntaş, “İlçemize sunigölet kuracağız.  Bizim insanlarımız herşeyin en iyisine layıktır.  Bu aradamillet bahçesi kurulması için çalışmalara başladık. Bütün bu yatırımları yapmakiçin sizlerden vekalet istiyorum. Allah’ın izniyle bütün söylediklerimizi tektek yerine getireceğiz. Biraz önce de ifade ettiğim gibi, bizim sözümüzsenettir” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri