“Sizlere müreffeh bir ülke bırakmak istiyoruz”


AK Parti İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen, milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikteKadın ve Gençlik Kolları başkanları ve üyeleri ile bir araya geldi. Buradakonuşan İl Başkanı Sezen, “1 Mart seçimlerigelecek yüzyılın seçimleridir. İnşallah sizlere, çocuklarımıza, torunlarımıza,müreffeh bir ülke bırakmak istiyoruz. 31 Mart'ta tarihi bir not düşülecek”dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, beraberindemilletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, belediye başkan adayı Mehmet Zeybek, KadınKolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, TanıtımMedya Başkanı Selim Arıcıile birlikte gençlik kolları üyeleri ve kadın kollarıüyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

“Cumhurbaşkanımızındoğum günü videosu on binlerce kez izlendi”

Toplantıda konuşan GençlikKolları Başkanı Karahan, “Çok önemli ve kritik bir süreçten geçiyoruz. Önümüzdebir sefer var, bizde bu seferde sizlerle birlikte büyüklerimizin öncülüğündemücadele ediyoruz. Artık seçime kısa bir süre kaldı. Son dönemece, son virajagirmiş bulunmaktayız. Saha çalışmalarımız çok önemli ama bundan ziyade yapmışolduğumuz çalışmaları etkili bir şekilde artık yansıtabilmek başarının asılkıstasıdır. Bizler de bu konuda sizlerin yardımıyla, sizlerle işbirliği ilegüzel işler yapıyor güzel işler çıkarıyoruz. Cumhurbaşkanımızın doğum günümünasebetiyle çekmiş olduğumuz video sosyal medyada sadece Facebook'ta henüz 24saat bile olmamışken on binlerce kişiye erişti. Bunu görebiliyoruz. Sadece Twitter'dayine on binlerce kişi izledi. Bizler ekip olarak hem sayımız fazla hem deenerjimiz fazla. İnşallah yapmış olduğumuz çalışmalar ile birlikte MehmetZeybek başkanımızı Afyonkarahisar Belediyesine başkan yapacağız” dedi.

“2019 önümüzdeki 5 yıllık sürecin son seçimidir”

Kadın Kolları Başkanı FerdaErtürk de konuşmasında, “Biz Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak çok şanslıyız.Sayın Bakanımız bizim için çok önemli bir değerdir. Çünkü saha çalışmalarındafazlasıyla desteğini yanımızda hissediyoruz.Kendisinin bize açmış olduğu yoldaçalışmaya devam edeceğiz.Gerçekten çok önemli bir seçim arifesindeyiz. Bu seçimyerelden öte artık bir genel seçim ve beka meselesi haline geldi. 2019 önümüzdeki5 yıllık sürecin son seçimidir.Biz saha çalışmalarında bunun önemini herdefasında vatandaşlarımıza aktarmaya gayret ediyoruz. Parti'nin diğerpartilerden en büyük farkı da Gençlik ve Kadın Kolları ile çok güçlü birteşkilat olmasından geçiyor.Çünkü ben bu kadar güçlü Kadın Kolları ve GençlikKolları olan bir teşkilat görmedim.Göreceğime de inanmıyorum. Biz yerelseçimler için Ocak ayının 1'inden itibaren çalışmaya başladık.Biz sandık esaslıev ziyaretleri yapıyoruz.Genel merkezimizin talimatları doğrultusunda 24Haziran seçimleri oy oranlarına göre ev ziyaretlerine gidiyoruz. İnşallahçalışmalarımızın karşılığını 31 Mart akşamı alacak ve belediyemizde AK Partibayrağını dalgalandıracağız” ifadelerine yer verdi.

“Karşımızdakileryerli değil”

Belediye Başkan adayı MehmetZeybek ise şöyle konuştu; “Hepimizin yükü çok ağır. İnşallah önümüzde 33 günvar.Gözümüze çalışarak geçireceğiz değerli arkadaşlar 31 Mart seçimlerigerçekten çok çok önemli.Sıradan bir yerel seçim değil.Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızher defasında bu seçimlerin ülkenin bir beka meselesi olduğunu söylüyor.Karşımızdakileryerli değil.Bir tarafta ülkesini seven,ülkesi için fedakârlık yapan, gecesinigündüzüne katan, ülkenin birliği beraberliği için var gücüyle çalışan bir kesimvar. Diğer tarafta da ‘bu ülkeyi nasıl böleriz, nasıl parçalarız’ diyenlerinmücadelesi var.Bu seçimleriinşallah vatanperverler kazanacaktır. Bundan hiçşüphemiz yok.Zillet ittifakı bugüne kadar girmiş oldukları seçimlerde uğramışoldukları hezimete bir yenisini dahaekleyecekler. 31 Mart'ta da inşallah el elevererek bunları daha fazlasını yaşatacağız.” 

“Sizlere müreffeh bir ülke bırakmak istiyoruz”

AK Parti İl Başkanı Av. HüseyinSezen de bir konuşma yaptı. Sosyal medyanın önemine değinen Sezen konuşmasındaşöyle dedi; “Sayın Bakanımız ile birlikte sabahtan beri sahada esnaf ziyaretiyaptık. Bununla birlikte vatandaş ziyareti yaptık.Maksimum 600 ya da bin kişiyeulaştık.Ancak Gençlik Kollarımızın hazırlamış olduğu video yüz bin görüntülemealdı.Bakın biz günlerce uğraşsak sizin bu yapmış olduğunuz çalışmada sosyalmedyadaki izlenme oranına ulaşamayız. Sayın Cumhurbaşkanımız zaten bu noktadasosyal medya ağırlıklı bir seçim kampanyası yürüteceğimizi ifade etti. SayınCumhurbaşkanımız dedi ki;‘Ben anketlere güvenmiyorum. Neden?Artık seçmenin algısıgünübirlik değil, saatlik değişiyor. Bu da sosyal medya sayesindedir.Önümüzde biraylık bir süreç var.Sosyal medya çok önemli.Dolayısıyla sizlerden özellikle,Sayın Bakanımızın, Mehmet Zeybek başkanımızın, AK Parti İl Başkanlığımız, KadınKolları Başkanlığımızın,Gençlik Kolları Başkanlığımızın sosyal medyahesaplarını sayfalarını takip edip paylaşımlarını paylaşmanız.Bunu önemle ricaediyorum.Sizlerden enerji alıyoruz, heyecan alıyoruz. Arkadaşlar şunu söylemekistiyorum; Ben 2001-2002 yıllarında siyasete başladım. O gün İstanbul’da direklereastığımız bayraklar duvarlara yapıştırdığımız afişler bana büyük bir mutluluk veriyordu.Keşke o günlere dönebilseydik. Sizler her biriniz yarının Recep TayyipErdoğan’sınız,Prof. Dr. Veysel Eroğlu’susunuz. Bu makamlar kimseye baki değil.Bizler de sizlere bırakıp gideceğiz.İstikrarlı olan istikbalinden şüphe duymaz.İnşallah istikbal sizlere aittir. Sizlere güveniyoruz. Ümit varız. 1 Martseçimleri gelecek yüzyılın seçimleridir. İnşallah sizlere, çocuklarımıza,torunlarımıza, müreffeh bir ülke bırakmak istiyoruz. 31 Mart'ta tarihi bir notdüşülecek.”

“AK Parti olarak dün de bugün de sosyal medyada olacağız”

Tanıtım Medya BaşkanıSelim Arıcı da yaptığı konuşmada sosyal medyanın bireyler üzerindeki etkilerinedeğindi. Arıcı, “Sosyal medya kullanımı artık insanların hayatlarını etkilerhale geldi. Çünkü seçimlerin sonuçları bile sosyal medya üzerinden belirleniyor.Bugün sosyal medyada yoksanız büyük bir eksikliktir. Bu da size bekli seçimbile kaybettirebilir. O yüzde biz AK Parti olarak dün olduğu gibi bugün deyarın da sosyal medyada etkin ve aktif bir şekilde çalışmalarımızısürdüreceğiz” dedi.

“Türkiye son kaledir”

Milletvekili Prof. Dr. VeyselEroğlu da bir konuşma yaptı. Eroğlu konuşmasında, “31 Mart seçimlerininehemmiyetini sizlere anlatmaya gerek yok. Bunu biliyorsunuz. Bu, Türkiye'ningeleceği meselesidir.Bu çok önemli bir seçimdir. AK Parti kaybederse milletkaybedecektir.Bu sıradan bir yerel seçim olmaktan çıktı, bir devletin milletinbekası haline geldi.Bunu bu noktaya getiren de maalesef zillet ittifakı oldu.Esasenbatıda Türkiye'nin fevkalâde bu yükselişinden dolayı Türkiye'nin önünü kesmekistiyor.Önce Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü kestiler.‘Muhtar bile olamaz’dediler.Hakikaten AK Parti 2002 yılının sonunda 3 Kasım 2002 yılında iktidarageldi ama Genel Başkan Cumhurbaşkanımız o zaman Recep Tayyip Erdoğan Başbakan olamadı.Hükümetkuramadı. Siirt'te bir aday istifa etti ve o zaman 2003 yılı Mart ayında Başbakanlıkvazifesine geldi ve hükümet kurdu. Ondan sonra ne oldu?Muhtıralar verildi,partiyi kapatmak istediler.Bu ülkede 2 kişiden bir kişinin oy verdiği birpartiyi kapatmaya teşebbüs ettiler.Başka bir takım gizli dosyalar vs. Ayrıca17/25 Aralık darbe girişimi,bununla birlikte 15 Temmuz darbe girişimi.Butarihin en alçak en kirli en kanlı darbe girişimidir. Türkiye'yi bölmek,bayrağı indirmek isteyenlere karşı hakikaten Cumhurbaşkanımız kahramanca birmücadele verdi. Alçakların planları suya düştü.Dolayısıyla bu seçimler bubakımdan çok önemli.Türkiye'nin büyümesi gelişmesi açısından önemli.Milletimizingeleceği sizlerin istikbali açısından önemli bir İstikbal meselesi haline geldi.Bu bakımdan hepimizin üzerine mesuliyet var ama diyeceksiniz ki sadece bumilletin mesuliyeti mi? Hayır bu değil gönül coğrafyamız ta ki Orta Asya'danBalkanlar'a,Kafkaslardan Sudan’a kadar Moritanya’ya kadar olan bütün gönülcoğrafyamızda ki insanların mesuliyeti bizim üzerimizdedir.Türkiye son Kale.Türkiyeyıkılırsa İslam alemi ayaklar altında kalır. Libya'ya Suriye'de Irak'ta, Suudi Arabistan'da neyaptılar görüyorsunuz.Ayakta kalan ülke sadece Türkiye’dir. Dolayısıyla oradakimazlum milletlerin beklentisi ümidi Türkiye'dir. O yüzden üzerimizde bumilletin mesuliyeti yok. Gönül coğrafyamız da ki insanların da mesuliyeti var.Ona göre çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyanın önemini anlattı

Seçimlere az bir zamankaldığını vurgulayan Eroğlu, “Benim sizden isteğim, az çalışırsam lütfen beniikaz edin.Hal böyleyken ne yapacağız?Artık seçimlerde klasik sistemler yerine yenisistemler var.O da nedir sosyal medya.Sosyal medyanın çok önemli olduğunu ifadeetmek istiyorum.Bakın Barack Obama seçimi sosyal medya ile kazandı. Arapbaharında en etkili silah sosyal medyaydı. Gezi hadiselerinin büyümesininmüsebbibi sosyal medyadır. Dolayısı artık bu seçimde de sosyal medya çok önemliolacak.Bakım biz bugün sabahtan akşama kadar topu topu 600 kişiye gittik.Gençlerorijinal bir şey düşündüler ve Cumhurbaşkanımızın doğum günü nedeniyle birvideo hazırladılar.Bizde bu videoda yer aldık ve bu video 88 bin 500 kişisadece Facebook'ta Twitter'labirlikte de aşağı yukarı 300 bin kişi seyretti.Biz bugün toplasanız 600 kişiyle zor görüşmüşüz.Ancak burada sosyal medyanın önemiortaya çıkıyor.Etkisi çok büyük.Dolayısıyla biz bunu çok etkin kullanmakzorundayız” dedi.

Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde devam etti.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri