Sezen’den İl Emniyet Müdürü Yıldız’a ziyaret


AK PartiAfyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'ncüYılı ve Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren EmniyetMüdürü Gürsel Yıldız, kendilerini ziyaret eden Sezen ve İl Başkanyardımcılarına teşekkür etti. İl Başkanı Sezen de, vatandaşların huzurlu vegüvenli bir ortamda yaşamaları için mesai mefhumu gözetmeden, büyük birözveriyle görev yapan tüm emniyet teşkilatının gününü kutladıklarını söyledi.

“Kutsal bir görev”

Sezen, “Toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan, PolisTeşkilatımızın 174. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. Halkımızın huzur vegüvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan emniyet personelimiz, kutsalbir görevi yerine getirmektedir. Tüm Polis teşkilatımızın Polis Haftası'nıkutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Görevyapan polislerimize de selam ve saygılarımı iletiyorum" diye konuştu.

Ziyarette İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken, SelimArıcı, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı EthemKarahan da hazır bulundu.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri