SEZEN, POLİS HAFTASI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI


AK PartiAfyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, 10 Nisan Polis Haftası nedeniylekutlama mesajı yayınladı. Sezen, “174 yıldır her türlü zorluğa göğüs gererekcan ve mal güvenliğimizin sağlanması için büyük görevler üstlenen EmniyetTeşkilatımızın kuruluşunun seneyi devriyesini kutluyorum” dedi.

10 Nisan 1845 yılına kurulan Polis teşkilatının 174yıldır her türlü zorluğa göğüs gererek başarılı çalışmalara imza attığını kaydedenAK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, emniyet mensuplarının ‘Polis Haftası’nıkutladı.

15Temmuz’u hatırlattı, şehit Fethi Sekin’iyad etti

Sezen, “Polis teşkilatımız ülkemizin iç güvenliğimizisağlayan önemli bir kolluk kuvvetidir. Kuruluşundan bu yana eğitimli vegörevine sadakatle bağlı personeli ile ülkemizin en başarılı kurumlarından birihaline gelmiştir. Başta 15 Temmuz hain darbe girişiminin başarısızlıklasonuçlanmasında emniyet teşkilatının rolü büyüktür. Emniyet teşkilatı o gece baştaÖzel Harekât Daire Başkanlığında, Ankara Emniyet Müdürlüğünde olmak üzere dahabirçok yerde şehitler ve gaziler vermiş, buna rağmen kahramanca direnişgöstermiş ve alçaklara boyun eğmemişlerdir. Bununla birlikte İzmir’de PKK terörörgütünün saldırısını püskürtmek ve olası bir katliamı önlemek için vatanı vemilleti uğruna canını veren şehit polis memuru Fethi Sekin de polisteşkilatımızın hafızasına kazınan unutulmaz isimlerindendir. EmniyetTeşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Dünya Polis Teşkilatları arasında, gözdolduran bir kurum haline gelmiştir. Bizleri gururlandıran EmniyetTeşkilatımızın ‘Polis Haftası’nı kutluyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamınınsağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşen bütünşehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tümpolislerimize aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir hayatdiliyorum” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri