SERTESER VE 15. MESLEK KOMİTESİ İFTAR ÇADIRI’NDA

AfyonkarahisarTicaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile ATSO 15.Meslek Komitesi, ATSO İftar Çadırı’nda vatandaşlara yemek ikram etti.

AfyonkarahisarTicaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından geleneksel hâle getirilen ATSO İftarÇadırı’nda ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO 15. Meslek Komitesi(Bina İnşaatı ve Müteahhitlik Hizmetleri) Başkanı Ayhan İzzet Mollaoğlu, 15.Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ertan Özkara, 15. Meslek Komitesi Üyesiİsmail Aladaş, vatandaşlara yemek ikram etti.

HER GÜN BİRMESLEK KOMİTESİ DAĞITIM YAPIYOR

Vatandaşlarınyoğun ilgi gösterdiği ATSO İftar Çadırı’ndaki yemek dağıtımının bir kısmınaAfyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin de katıldı. İftar Çadırı geleneğihakkında değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “AfyonkarahisarTicaret ve Sanayi Odası olarak Belediyemiz ile birlikte Ramazan’ın tamamında buçadırda iftar veriyoruz. Burada tüm iftar yapanlarla birlikte bu manevi havayıhissediyoruz. Her gün bir Meslek Komitemiz yemek dağıtımı yapıyor. Bu güzelortamı birlikte yaşamaktan mutlu oluyoruz. Hem Ticaret ve Sanayi Odamız’a, hemBelediyemiz’e bu güzel ortamı yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri