SERTESER, ANKARA’DA BEŞER’İ ZİYARET ETTİ

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Türkiye-Çin İş Geliştirme ve DesteklemeDerneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer’i, Dernek’in Ankara’daki binasındaziyaret etti.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, geçen yılın sonuna doğru kurulanve Türkiye ile Çin arasındaki ticaret hacmini geliştirmeyi amaçlayan Türkiye-Çinİş Geliştirme ve Destekleme Derneği’ni ziyaret etti.

“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ”

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İhsanBeşer ile görüş alışverişinde bulunan Serteser, “Türkiye’nin ihracathedeflerine ulaşmasına hizmet edeceğine inandığım bu Dernek’in bir hemşehrimiztarafından kurulması ve idare edilmesi dolayısıyla mutluluk duyuyorum. İhsanBeşer Bey’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğu TOSYÖV ileAfyonkarahisar’da yararlı faaliyetlere imza attık. Türkiye-Çin İş Geliştirme veDestekleme Derneği ile de Afyonkarahisar’ın ihracatının artması noktasındaişbirliği içinde olacağız” dedi.

İHRACATIN ARTMASI İÇİN ÇALIŞILACAK

Türkiye-Çin İş Geliştirme ve DesteklemeDerneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer de ziyareti dolayısıyla ATSO YönetimKurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür etti. Beşer, “Sayın Başkanımız,değerli fikirleri ile her zaman bize katkıda bulunmuştur. Kendisinin,Afyonkarahisar’ın ihracatının 1 milyar doların üzerine çıkması için yoğun birgayret içinde olduğunu biliyoruz. Biz de Dernek olarak hem Afyonkarahisar’da,hem Türkiye genelinde ihracatın artması için çalışmalar yapacağız” diyekonuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri