SEMT POLİKLİNİĞİ, ACEMİ BİRLİĞİ VE HAVAALANI MÜJDESİ


31 Mart seçimleriiçin saha çalışmaları çerçevesinde Sahipata mahallesinde vatandaşlarla biraraya gelen AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, acemibirliği, semt polikliniği ve havaalanı müjdesi verdi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet ZeybekSahipata mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet ortamında yapılacakolan toplantı, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle mahalle mitingine dönüştü.

VATANDAŞLARDAN YOĞUNİLGİ

Sahipata Mahallesi kapalı semt pazarında ki programa AKParti milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, KadınKolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve çoksayıda partili katıldı. Sahipata Mahallesine Mehmet Zeybek’in geldiğini duyanyüzlerce vatandaş kapalı semt pazarında toplandı. Zeybek, mahalle sakinlerinebelediye meclisi üye ve adaylarını tanıttı. Zeybek, her meslek gruplarındanbirer kişi belirlediklerini ve mesleklerinde tanınmış itibarlı kişilerdenseçmeye özen gösterdiğini kaydetti.

“PARTİLİ AYRIMIYAPMAYACAĞIM”

Seçildikten sonra herkesin başkanı olacağını ifade edenZeybek, “Belediyeyi yönetirken o partili bu partili diye hiçbir zaman ayrımyapmayacağım. Herkese aynı mesafede yaklaşacağım. Belediyeyi meclis üyeleriarkadaşlarımızla adil bir şekilde yöneteceğiz. Ekip arkadaşlarımızı seçerkenince eleyip, sık dokuduk. Afyonkarahisar’da sevilen sayılan işinde düzgün olanarkadaşlarımızla kısmet olursa bu kenti 5 yıl boyunca bu arkadaşlarımla beraberyöneteceğiz. Sağdan soldan toplama bir ekip değil. Projelerimizi açıklarken buekip arkadaşlarımızın fikirlerini alarak yapıyoruz. Yapacağımız projelerin hiçbiri hayali projeler değil. Yapılamayacak projelerin sözünü sizlere vermiyoruz.AFRAY projesini Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğümüzle birlikte önçalışmalar sonucunda birinci etabını 2019’un son aylarında faaliyete geçirmeyidüşünüyoruz. Bir nebzede olsa şehrimizin trafik problemine çare olacağız. İlkişimiz Park Afyon AVM’nin arkasından üniversitenin içine kadar olan hattıfaaliyete geçirmek olacaktır. İkinci etabımızda Park Hayat Hastanesi,Üniversite hastanesi oradan da Spor kompleksine kadar uzayan mevcut hattımodernize ederek vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ACEMİ BİRLİĞİİSTEDİK TAMAM DEDİLER”

“İlimize getirdiğimiz her bakandan ayrı ayrı müjdeler aldık”diyen Zeybek konuşmasında, “Sağlık Bakanımız geldiğinde ‘3 veya 4 mahallemizesemt polikliniğini yapacağız’ dediğimizde Sağlık Bakanımızda bizlere destekvereceklerini ifade etti. Semt poliklinikler 24 saat boyunca çalışan ve 3 uzmandoktorunun olacağı, teşhis tedavi tahlil ve röntgen çekilebileceği mini birhastane yapacağız.  Garnizonun arazisini1 kuruş bile ödemeden Belediyemize tahsisi konusunda Savunma Bakanımızdanisteğimizde ne gerekiyorsa Bakanlık olarak gerekli desteği vereceklerinisöylediler. Acemi Birliği istedik tamam dediler. Konya yolu üzerindeki askerihavaalanını sivil uçuşlarına açılmasını söyledik. Ona da tamam dediler. BizlerGönül Belediyeciliği ile hizmet etmek birinci önceliğimiz. Mahallelere gezip,vatandaşlarımızla istişare ederek sorunu yerinde çözmüş olacağız” ifadelerineyer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri