“Şehrimizde ulaşım sorunu kalmayacak”


AK Parti İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen, ilimizde faaliyet gösteren şehir içi minibüs hattı durakbaşkanları ile bir araya geldi. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Sezen,çözüm için birlikte hareket edeceklerini ve Afyonkarahisar’da ulaşım sorunununkalmayacağını söyledi.

İlimizin çeşitli mahallelerinde toplu taşımacılık yapanminibüs hattı durak başkanları, AK Parti İl Başkanı Av. HüseyinSezen’i ziyaret ettiler. Esnafın sorunlarını dinleyen Sezen, toplu taşımakonusunda fikir alışverişinde bulundu. 

“Talep veönerilerinizi hep birlikte çözmek için gayret sarf edeceğiz”

İl Başkanı Sezen konuşmasında, “Afyonkarahisar’da ulaşımvasıtalarından biri olan minibüs hizmetlerini sizler yürütüyorsunuz. Hakkaniyetölçüsü gereği minibüsçü esnafımızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Talepve önerilerinizi bize ilettiğiniz takdirde bunların çözümü için gayretedeceğiz. Şehrimizde ulaşıma dair bir sorun kalmayacak. Afyonkarahisar’ıngelişmesinde tüm esnafımız da katkı verecek ki, sorunları daha rahat çözelim.İlimizdeki esnaflarımız ile karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle AK Partibelediyeciliği en iyi hizmeti vermenin çabası içerisindedir. Bizler devatandaşlarımız ve esnaflarımız lehine üzerimize düşen ne varsa bunu yapmanıngayreti içerisinde olacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri