SANAYİCİLERDEN ZEYBEK’E TAM DESTEK


AK Parti BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalaçalışmalarına hız verdi. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterensanayicileri ziyaret eden Zeybek’e sanayiciler yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, 31 Mart yerelseçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Gece gündüz demedenvatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Zeybek, seçim gününe kadar sıkılmadık elbırakmak istemiyor. Zeybek çalışmalarında hem sanayicileri dinliyor hem deçalışanları. Sanayiciye ve çalışanlara her zaman destek olacağını ifade edenZeybek, şimdi olduğu gibi seçimlerden sonrada sanayicilerin yanında olacağınısöyledi. Organize Sanayi Bölgesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Zeybek’e AKParti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay,Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk,Belediye Meclis Üye Adayları, İGM Üye Adayları ve partililer eşlik etti.   

“BATI TÜRKİYE’NİN İLERMESİNİ İSTEMİYOR”

Ziyaretleri sırasında konuşma yapan Başkan Adayı Zeybek,seçimlerin önemine değindi. Yerel seçimlerin Türkiye’nin en zorlu seçimlerindenbiri olacağını kaydeden Zeybek; “31 Mart tarihinde bir seçimizvar bu sıradan bir seçim değil. Belediye başkanlığını, Belediye Meclis üyeliklerininve muhtarlıkların seçimi değil. Gerek Devlet Bahçeli’nin gerekse deCumhurbaşkanımızın her konuşmasında ifade ettiği gibi Cumhuriyetin ilanından butarafa Türkiye’nin girmiş olduğu en zorlu seçimlerden birisi. Batı ülkelerineel açmadan kendi ekonomik kalkınmasıyla kendisini idare eden bir ülkeistemiyorlar. Batı’da buna zaten karşı çıkıyor. İçimizdeki piyonlarınıkullanarak ülkemizi karıştırmak için ellerinden gelen gayreti sarf ediyorlar”dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE DESTEK VERECEĞİZ”

Seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vargüçleriyle destek verilmesi gerektiğini kaydeden Zeybek; “Afyonkarahisar’da 3adayız. Birisi MHP’den diğeri de İP denenen illet ittifakın adayı. Her ne kadarCHP’yle İyi Parti bir araya gelmiş gibi gözükseler de işin açıkçası bizlerden,sizlerden gizlenen arkada bir HDP var. Batı illerinde HDP ile ittifakettiklerinde oy alamayacaklarını biliyorlar. O yüzden bunu gizliyorlar ama neyaparlarsa yapsınlar bizler teşkilatımızla bunu böyle olmadığını her ortamdagittiğimiz yerde anlatıp izha etmeye çalışıyoruz. Ülkemizin geleceğinidüşünüyorsak bayrağımızın inmemesini düşünüyorsak ülkemize ve çocuklarımızıngeleceğine sahip çıkma adına Sayın Cumhurbaşkanımıza 31 Mart tarihinde olancagücümüzle destek vermek durumundayız. Afyonkarahisar bizi hiçbir zamanyanıltmadı, Cumhurbaşkanımızı yanıltmadı ve başımızı öne eğdirtmedi. 31 Marttarihindeki seçimlerde de inşallah sandıkları patlatırcasına destekvereceklerinden şüphemiz olmadı olmayacakta. Seçildiğimiz takdirde sizlerin herzaman hizmetinde olacağız” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ”

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise, Yeni Zelanda’daMüslümanlara karşı yaşanan terör olayını hatırlatarak şunları söyledi; “Buradan16 bin 500 kilometre ileride Yeni Zellanda’da bir olay oldu. Hiçbir kabahatiolmayan sadece ibadet etmek için giden 50 masum Müslüman kardeşimizi şehitettiler. İçlerinde küçük bir çocuk İbrahim vardı. Eğer bir Hıristiyan olsaydıinanın şuan dünya ayakta geziyordu. 50 tane masum ve içinde 3 yaşında çocuğunolduğu Müslüman kardeşlerimiz şehit edildiğinde hiç kimsenin sesi çıkmadı.Başkan yardımcısı gönderdik. Bu terördür diye vurgulayan tek SayınCumhurbaşkanımız oldu. Tıp ki 15 Temmuzda yaptıklarını bence orada bunuyaptılar. Allah onlara fırsat vermeyecek. 1 Nisan’da inşallahAfyonkarahisar’dan olsun Türkiye’den olsun sayın cumhurbaşkanımıza güzeloylarla Cumhurbaşkanımızın arkasında olduğumuzu göstereceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri