Oy kullanacakları yerler ve saatleri belli oldu


Vatandaşlar 31Mart'ta yerel yöneticileri belirlemek üzere sandık başına gitmeyehazırlanırken, AK Parti İl Başkanı, Belediye Başkanı, Belediye Başkan adayı vemilletvekillerinin oy kullanacakları yerler de belli oldu.

Uzunca bir süredir devam eden yerel seçim mesaisinde sonagelindi. Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Pazar günü vatandaşları belediyebaşkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarınıbelirlemek üzere sandık başına gitmeye hazırlanıyor, ilimizin siyasi ve yerelyöneticilerinin de oy verecekleri sandıklar ile saatler de belli oldu.

İl Başkanı SezenHoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nda oy verecek

Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen saat13:00 da Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu’nda oy kullanacak. Saat 10:00 da daBelediyeBaşkanı Burhanettin Çoban Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulunda oy kullanacak. Yineaynı saatte Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek Gedik Ahmet Paşa İlkokulu’nda(AK Parti İl Binası Karşısı)1143 nolu sandıkta oyunu kullanarak vatandaşlıkgörevini yerine getirecek.

Eroğlu Şuhut’ta,Yurdunuseven ilimizde, Özkaya Ankara’da oy kullanacak

Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu da oyunu her zamanolduğu gibi Şuhut İlçesi Kurtuluş İlkokulunda saat 10:30 da 1024 numaralısandıkta kullanacak. Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Atatürk ilkokulundasaat:11.00 da 2035 nolu sandıkta oyunu kullanacak. Milletvekili Ali Özkaya ise oyunuAnkara’da kullanacak. Arjantin ilköğretim okulunda oyunu kullanacak olan Özkayadaha sonra Afyonkarahisar’a dönecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri