ÖNCE İSTİŞARE, SONRA MECLİS

AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş herpazartesi projelerini açıklıyor. Her meclis toplantısından önce, muhtar vevatandaşlarla gündem tartışılacak

AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Ali Altuntaş, herpazartesi günü projelerini açıklayacaklarını bildirdi.  Çobanlar ilçesinin en iyi atılım yapan ilçeolması için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Başkan Adayı Altuntaş,“Projelerimizle Çobanlarımızı yepyeni bir çehreye kavuşturmak istiyoruz.Amacımız, ilçemizi hem ekonomik yönden, hem sosyal yönden, hem de kültürelyönden geliştirmektir” dedi.

Belediyenin her alandaki çalışmalara destek ve yardımcıolacağını söyleyen AK Parti Çobanlar Belediye Başkan Adayı Altuntaş, istişareyebüyük önem vereceklerini bildirdi.

MECLİS GÜNDEMİNE, MUHTARLAR VE VATANDAŞLARIMIZ DA DESTEKVERECEK

İstişareye büyük önem verdiklerini bildiren ÇobanlarBaşkan Adayı Altuntaş, meclis gündeminden önce bütün konuları muhtarlar vevatandaşlarla istişare edeceklerini söyledi. Başkan Adayı Altuntaş, “Meclisgündeminden önce muhtarlarımızla vatandaşlarımızla konuları enine boyunagörüşeceğiz. Halkın bilgisi olmadan mecliste gündem oluşturmayacağız. Şeffafbir anlayış, şeffaf bir belediye olacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri