“Omuz omuza çalıştığımız herkese teşekkür ederim”


AK Parti İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen yerel seçimler sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı.Sezen mesajında “Kampanya sürecimizde omuz omuza çalıştığımız herkese teşekkürederim. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, dün yapılan ve tarihiöneme sahip olan seçimlerin ardından bir açıklama yaptı.

Herkese teşekküretti

Sezen, “Dün Afyonkarahisar ve ülkemiz için önemli birsüreç yaşadık. O sürecin noktasını da aziz milletimiz sandık başına giderekkoydu.Kampanya sürecimizde omuz omuza çalıştığımız

başta İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, ilçebaşkanlarıma, adaylarımıza,İl ve İlçelerimizdeki Ana Kademe,Kadın ve GençlikKollarımıza,mahalle temsilcilerimize, teşkilat uzmanlarımıza, belediyelerimize,SKM’lerimizde çalışan arkadaşlarımıza,gecesini gündüzüne katarak canlabaşlaçalışan Parti personelimize, gönüldaşlarımıza emekleri için yürekten teşekkürediyorum.Bu sürece verdikleri katkılardan dolayı hepsine minnettarız. GenelMerkezimizden bu süreci yönetmek üzere MKYK Üyemiz, Vekillerimiz, Kadın Kolu veGençlik Kolu temsilcilerimize de bu zahmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bununlabirlikte bizleri gece gündüz demeden takip eden, soğuk sıcak demeden mesleğiniicra etme çabası içinde olan basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. Sonucun Afyonkarahisariçin, partimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

“Herkesinhissiyatını ve mesajını en iyi şekilde değerlendireceğim”

“Biz ‘bu ülkede beka meselesi var’ derken birileri gülüpgeçse de Cumhurbaşkanımız tarafından da ifade edildiği üzere beka meselesimilletimiz tarafından çok iyi algılandı ve dün sandıklarda kendini gösterdi”diyen Sezen sözlerini, “Bu aziz millet, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti GenelBaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002 yılından bu yana ümmetin sesi, milletinsesi, milletin nefesi, ümmetin nefesi olduğunu çok biliyor. Eğer Cumhurbaşkanımızolmasaydı, milletimizin nefesi kesilecekti, mazlum milletlerin nefesikesilecekti. Nefesi tükenmek üzere olan milletlere, ümmetlere, ülkemize yenidennefes aldırdı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bu milletin derdini, davasını,kavgasını, bütün ideallerini, hayallerini üzerinde tecessüm ettirmiş birliderdir. Bu aziz millet Sayın Erdoğan’a bakınca kendini görüyor, davası içinverilen mücadeleyi görüyor. Tevazuyu, samimiyeti ve gayreti görüyor. Ben, bizeoy veren ya da vermeyen vatandaşlarımızın da hissiyatını, mesajını en iyi şekildedeğerlendireceğim. Muhalefet partileri de bugün milletin sandıkta verdiğimesajı iyi anlamalı ve okumalı. Biz AK Parti olarak dün belediye başkanımızBurhanettin Çoban’ın döneminde olduğu gibi bundan sonra da her kesimin kolayca ulaşabildiği,hizmetlerinden faydalanabildiği AK Parti belediyeciliğini Mehmet Zeybekbaşkanımla sürdüreceğiz. Ben başta Zeybek başkanım olmak üzere, seçilmiş olanBelediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerimizi tebrik ediyorum. Sonucunşehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadeleri ile noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri