“Okuyan Aile Bilinçli Nesil” projesi ile farkındalık arttı

TOBB Afyonkarahisar Kadın GirişimcilerKurulu, Afyonkarahisar’ın Çıkrık Beldesi’nde hayata geçirdiği  “Annemlebabam kitap okuyor’’ projesi kapsamında 25 aileye sertifikalarını verdi.Projede ilk 5’te yer alan ailelere de ödülleri dağıtıldı.

TOBB Afyonkarahisar Kadın GirişimcilerKurulu “Annemle Babam Kitap Okuyor” sloganı ilebaşlattığı proje kapsamında, Çıkrık Beldesi’nde yaşayan kitap okumaya istekli25 aile tespit etti. Ailelere dağıtılan kitapların belirlenen süredeokunmasının ardından oluşturulan jüri tarafından 25 aileye mini bir sınavyapıldı. Sınav sonunda "Annemle Babam Kitap Okuyor" çalışmasınındeğerlendirmesi yapılarak dereceye giren ailelere ödülleri verildi.

TOKMAN: SONUÇTAN MEMNUNUZ

TOBB Afyonkarahisar Kadın GirişimcilerKurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman, “Bu proje ile eşler arasındaanlayış, davranış bütünlüğü ve iletişimi güçlendirerek çocukların sosyalrollerinin benimsemelerine yardımcı olmayı amaçladık. Ailenin temel taşı anneve babayı aynı ortak paydada birleştirip beraber bir bütünün parçası olmaruhunu bir kitap ile sağlamaya çalıştık. Burada yaptığımız çalışmadan aldığımızsonuç da bizi gayet memnun etti” dedi.

ALTI AİLEYE ÖDÜL

Yapılan değerlendirme sınavı sonucundabirinci olan Çiğdem-Mehmet İşcan çiftine Budan Termal Otel’de bir gecekonaklama, ikinci olan Dilek-Hasan Uysal çiftine Bulut Şarküteri Kahvaltı’daakşam yemeği, üçüncü olan Zeynep-Fatih Çalış çiftine AfiumMado’da sabahkahvaltısı, dördüncü olan Rukiye -Mevlüt Aksoy çiftine Atlı Spor Kulübü’ndekahvaltı ve beşinciliği paylaşan Hacer-Kadir Arslan ile Sultan-Halil Tızıkçiftine de EgetaşKırtasiye’den hediye çeki verildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri