ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK OLACAK KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASI

KYK yurtlarında barınanöğrencilerin katkıları ile Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünündüzenlediği Gönül Bağı Etkinlikleri kapsamında kitapbağışı kampanyası gerçekleşti. Kurum yurtlarında barınan öğrenciler,kendiimkanları ile topladıkları kitapları Şehit Ahmet ÖZTÜRK Ortaöğretim veİlköğretim Okuluna bağışlayarak KYKKütüphanesi kurdu. Yurt öğrencilerini ;okul müdürü ,öğretmenler ve miniköğrenciler karşıladı. Öğrencilerin yeni kitaplarına kavuşma heyecanlarıyüzlerinden okunuyordu. Ayrıca öğrenciler yanlarında getirdikleri ve kendiharçlıklarıyla aldıkları kalem ve silgiden oluşan hediyelerle de kardeşlerinisevindirdi.

Öğrenciler daha sonraAfyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdür vekilini ziyaret ederek kampanya içinteşekkürlerini ilettiler.

İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, "Müdürlüğümüzcebaşlatılmış olan kitap kampanyasına katkılarınız ve duyarlılığınız için teşekkürederiz. Bu davranışınız tüm öğrencilere örnek olmasını ve bu tür kampanyaların artarakdevam etmesini temenni ediyorum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri