Nihat Sarı ilk meclis toplantısını yaptı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 31 Mart yerelseçimlerinde belediye başkanı seçilmesinin ardından ilk meclis toplantısınıyaptı.

Dinar Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantı SaygıDuruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunması ile başladı. 31 Mart yerelseçimlerinde belediye meclis üyeliklerine 9 AK Parti ve 6 İYİ Parti meclisüyeleri olmak üzere 15 üye seçildi. AK Parti belediye meclis üyeleri sırasıylaNazif Metehan Aydın, Mürsel Aygün, Muharrem Öztürk, Neşe Taşpınar, AbdullahYıldız, Veli Özcan, Erkan Kırtaş, Lütfi Sarıkaya ve Orhan Çekiçci olurken, İYİParti belediye meclis üyeleri Ogün Sezen, Bayram Ceylan, Mehmet Demir, FatimeDemiray, Nuri Uğur ve Önder Sayın oldu. Toplantıda Başkanlık Divanıoluşturulması ile encümen üyelikleri ve ihtisas komisyonu üyeleri seçimiyapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Dinarımızasiz meclis üyelerimiz ile birlikte hemşerilerimiz arasında hiçbir ayrımgözetmeksizin ilçemizin sorunlarına eğilecek çözüme kavuşturmak için canlabaşla çalışacağız. Bu yeni dönemin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasınıdiliyorum. Allah Dinarımıza hayırlı işler yapmayı nasip etsin.” ifadelerinikullandı.

Toplantı sonunda ise 10 Nisan Belediye Başkanı NihatSarı’nın doğum günü olması münasebetiyle bütün meclis üyeleri ile birliktedoğum günü pastası kesildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri