Müşterek Meslek Komitesi toplantısı yapıldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi OdasıMüşterek Meslek Komitesi toplantısı gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Müşterek Meslek Komitesi toplantısı, ATSO Meclis Salonu’ndagerçekleştirildi. ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse, ATSOYönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, ATSO Yönetim Kurulu ÜyeleriHayrettin Güzbey ve Ahmet Anlıak’ın hazır bulunduğu Müşterek Meslek Komitesitoplantısında Meslek Komiteleri üyeleri yer aldı.

6 AYLIK FAALİYETLER SUNULDU

Toplantıda ATSO Genel Sekreteri AliŞenol, ATSO’nun 6 aylık faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.Şenol, mevzuat çerçevesinde Mart ve Eylül aylarında Müşterek Meslek Komitesitoplantısı düzenlendiğini belirtti.

GELEN TALEPLER, İLGİLİ MAKAMLARAİLETİLİYOR

Sunumun ardından, toplantıyı yönetenATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse, Meslek Komiteleri’ninTicaret ve Sanayi Odaları için önemine dikkat çekti. Köse, MeslekKomiteleri’nden gelen talep ve çözüm önerilerini ilgili makam ve mercilereilettiklerini hatırlattı.

SON KONUŞMAYI TÜRKER YAPTI

Köse’nin konuşmasından sonra MeslekKomiteleri’nin temsilcileri tek tek söz alarak kendi sektörleri hakkında bilgiverdi. Toplantı, ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker’in konuşmasıile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri