MUSTAFA GÜREL’DEN AK PARTİ SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET

                MilliyetçiHareket Partisi Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa GÜREL seçim çalışmalarıkapsamında, yanında Belediye Meclis Üye adayları ve İl Genel Meclis üyeadayları ile birlikte  bir ziyaretgerçekleştirdi.

Mustafa GÜREL yaptığı açıklamadahepimiz düğünümüzde, cenazemizde beraberiz. Belediye Başkanlığı seçimi bir hizmetyarışıdır. Biz daha iyi yöneteceğimizi düşünüyoruz. Bu yüzden bu yola çıktık.Bizim için Sandıklı’da hangi partili olursa olsun herkese hizmet etmekvazifemiz. Bu yüzden seçimde rakip olsak da, dostluğumuz baki. Seçim bürosundaarkadaşlar bizi gayet güzel ağırladırlar.Birbirimize kolaylıklar diledik.  İnşallah seçim sonuna kadar da bu şekildecentilmen bir yarış devam eder, dedi.

                MustafaGÜREL, biz tüm toplantılarımızda, ev buluşmalarımızda, yapacaklarımızıanlatıyoruz. Sandıklı Belediyesinin beraber yöneteceğimizi söylüyoruz. BENdeğil BİZ yöneteceğiz derken kastımız partili partisiz herkesle beraberilçemizi yöneteceğimizdir. Bu yüzden bir whatsapp hattı kurduk. Hattımızabirçok problem ve fikirler geliyor ve biz de projelerimizi bu şekilde geliştiriyoruz.Bizim için Sandıklı’da yaşayan herkes değerlidir. diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri