Kaymakam Topaloğlu Karacaören’i ziyaret etti

Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu ve İlçe JandarmaKomutanı Murat Çakır, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül’ü makamındaziyaret etti. Kaymakam Topaloğlu daha sonra kasaba da bir dizi inceleme ve ziyaretlerdebulundu.

Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu ve İlçe JandarmaKomutanı Murat Çakır, Karacaören kasabasında bir dizi inceleme ve ziyaretlerdebulundular.  Kaymakamı Topaloğlu ilkolarak Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül’ü makamında ziyaret etti.Başkan Algül belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kaymakamı Topaloğluve Başkan Algül, daha sonra birlikte Karacaören Kasabası Aile Sağlığı Merkeziniziyaret ettiler. Heyet burada yetkililerden bilgi alarak hastalara geçmiş olsuntemennisinde bulundular.

Kaymakamı Topaloğlu okulları ziyaret etti

Kaymakamı Topaloğlu ve Başkan Algül, kasaba da bulunanokulları da ziyaret ederek, idarecilerden okullar hakkında bilgiler aldılar.Okulların eğitim kalitesini en üst düzeye çıkartabilmek için atılabilecekadımlar hakkında istişareler yapan Kaymakamı Topaloğlu, öğretmenlerle bir süresohbet etti ve öğrenciler ile birlikte derslere eşlik etti. Kaymakam Topaloğlu,“Bu ziyaretlerimizde göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayıidarecilerimize ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi özenle işleyerekülkemizin ve milletimizin geleceğini nakşeden değerli öğretmenlerimize teşekkürediyor, tüm öğrencilerimizi gözlerinden öpüyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri