“Kadınlar toplumumuzun temel direğidir”


AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Dünya KadınlarGünü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sezen mesajında “Her zamangönlümüzde önemli bir yere sahip olan, gerek aile gerek toplum yapımızın temeldireği kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayanAK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, “Ülkemizin, şehrimizin, ilçelerimizin,kasabalarımızın ve köylerimizin gelişimi konusundaki istenilen hedeflereulaşabilmek için kadınlara önemli görevler düşüyor” dedi.

AK Partiiktidarları radikal kararlar aldı

Bu noktada AK Parti’nin önemli radikal kararlar alarak kadınhakları alanında reform düzeyinde çalışmalar yaptığını kaydeden Sezen mesajındaşu ifadelere yer verdi: “Kadınların yaşam standartları arttırılmış, işhayatında başta başörtüsü olmak üzere önüne konan birçok engeli ortadankaldırmak, ailenin sürekliliğini sağlamak, siyasette kadınları daha görünürkılmak gibi daha birçok amaçlarla getirilen düzenleme ve yapılandeğişikliklerle cinsiyete dayalı ayrımcılığı önlemeye yönelik pek çok adımatıldı.”

“Kadınlarınsorunları tüm toplumun meselesidir”

Kadınların, AK Parti iktidarlarına gelene deksorunlarının sümen altı yapıldığını ve AK Parti ile birlikte çözüme kavuştuğunuifade eden Sezen, “Kadınlarımızın karşılaştığı sorunlar, esasen tüm toplumunmeselesidir. Dolayısıyla çözümlerin de ortak bir anlayışla üretilebileceğiunutulmamalıdır. Kadınlar toplumumuzun temel direğidir” dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri