İTTİFAKIN YAPILDIĞI İL VE İLÇELER BELLİDİR

Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Bekir Özçelik bir basınaçıklaması yaptı.

Basın açıklamasında İlçe BaşkanıÖzçelik “Cumhur ittifakının ana temellerini oluşturan 9 maddelik genelgenin 2.maddesinde " İttifakın olmadığı yerlerde her parti, kendi kurumsalına görehareket edecektir." diye belirlenmiştir. Buradan anlaşılacağı üzereSandıklı ve Akharim beldemizde ittifak yoktur. Ak Parti Genel Başkanımız veCumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından  Sandıklı Ak Parti belediye başkan adayıolarak Mustafa ÇÖL  gösterilmiştir.Belediye başkanımız ve partimizin adayı Sayın Çöl hakkında, ittifakın olmadığıyerde Cumhur ittifakinin ruhuna uygun davranmamıştır, denilemez.

Mhp seçim bürosunda adayımız hakkında eleştirilerdebulunacaksınız, sonra çıkıp Cumhur ittifakinin ruhuna göre hareket etmeyen AkParti  diye açıklama yapacaksın.

Geçmişte de aynı davranışı sergileyen arkadaşlara

söyleyeceğiz tek söz "bizler bu oyunagelmeyeceğiz".

Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar görev yapmış davabilinci olan tüm  arkadaşlarımızlaberaber yürüyoruz.

Ak Parti halkın partisidir. Kurulduğu günde bu güne kadargörüldüğü üzere teveccüh artarak devam etmektedir. Ak Parti olarak hiç birzaman MHP kurumsal yapısı hakkında eleştirilerde bulunmadık. Mhp liarkadaşımızın da aynı hassasiyeti partimiz hakkında göstermelerini isteriz.

Ak parti olarak halkımızla projeler hakkında konuşmaya devamedeceğiz. Bundan sonra partimiz ve adayımız hakkında en ufak bir eleştiriyapıldığında, tepkisiz kalmayacağımızı belirtmek isteriz.

Taksimde yaşanan olayı şiddetle kınıyoruz. EzanımızBayrağımızı  ve Vatanımız üzerindekihassasiyetimiz  nettir. Hiç kimse budeğerler üzerinden bizleri ve Türk milletini sınamasın” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri