“İŞİMİZ DEDİKODU DEĞİL, İCRAATLAR OLACAKTIR”

Emirdağ Belediye Başkanı  Serkan Koyuncu mazbatasını aldı ve  makama oturdu  ve ilk sözleri ayırımcılıkyok, şeffaflık var” oldu

Emirdağ’da yerel seçimleri açık ara önde bitiren SerkanKoyuncu mazbatasını  alarak görevebaşladı. Kalabalık bir vatandaş desteğiyle belediye binasına gelen Serkan Koyuncu’yu Başkan vekili VahitÜnver karşıladı. Emirdağ Belediye Başkanlığı makamında kalabalığa seslenenSerkan Koyuncu, seçimden önce verdikleri bütün sözleri yerine getireceklerinisöyledi.

HERKESİ KUCAKLAYACAK, AYIRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ

Seçim sürecinde söyledikleri sözlerin arkasındaolacaklarını  ifade eden Emirdağ BelediyeBaşkanı  Serkan Koyuncu, “Ayırımcılığakesinlikle izin vermeyeceğiz. Emirdağ’ımız sen-ben olayından çok çekti. Bizler,oy veren vermeyen herkesin yanında ve hizmetinde olacağız. Birlik ve beraberlikiçinde ilçemizi daha nasıl ileri götürürüz, daha nasıl daha fazla yatırımyaparız bunu düşünüyoruz. İşimiz, dedikodu değil, icraat olacaktır” dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BİZİM İŞİMİZ

31 Mart’a gelinceye kadar yaptığı bütün görüşmelerde vekonuşmalarda gerginlik çıkarmadığını söyleyen Başkan Koyuncu, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerindenbirini Emirdağ’da hayata geçireceklerini bildirdi.  Emirdağ Belediye  Başkanı Serkan Koyuncu “İnsanlarımızın yüzünü güldürecek projelerimiz var.Emirdağ’ın esnafına, çalışanına, emeklisine, yani herkese destek olacağız, bizyüzleri güldüreceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri