İlaç sektörünün devleri Sağlık Bakanı ile alkaloit fabrikasını inceleyecekler


31 Mart yerelseçimleri öncesi saha çalışmalarına yoğunluk veren AK Parti İl Başkanı Av.Hüseyin Sezen, Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’inseçim bürosunu ziyaret etti. Burada konuşan Sevim projelerini anlattı, müjdelerverdi. İl Başkanı Sezen ise “Sağlık Bakanımız ilaç firması sahipleri ilealkaloit fabrikasını ziyaret edecek” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Bolvadin ilçesindebelediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosunu ziyaret etti.

“Sanayinin canlanmasıiçin yeni girişimlerde bulunacağız”

Burada partililere seslenen belediye başkan adayı Halilİbrahim Sevim, “Bugün sabah milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya Bolvadin ilçemizegeldi. Milletvekilimiz ile birlikte din görevlilerimiz ile bir araya geldik.Onlarlaistişare ettik.Sonrasında yine teşkilatımızın emektarlarından Hasan Adakağabeyimiz Sanayi esnafımız ile bizi bir araya getirdi. Yeni Sanayi Kooperatifimizdemilletvekilimiz ile birlikte sanayi esnafını ziyaret ettik. Onlarla bir arayageldik. Öncelikle biz şunu söyleyelim;Değerli kardeşlerim bizim derdimiz sadeceseçim sürecinde sivil toplum kuruluşlarıyla derneklerle bir araya gelmekdeğildir. Sanayi esnafımızın derdi bizim derdimiz.Biz bu dertlerin ne olduğunugayet iyi biliyoruz ve Allah nasip ederse 1 Nisan'dan sonra da sık sıkderneklerimiz ile sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya gelip bu dertlereelbirliğiyle çözüm üreteceğiz.Sanayimizin canlanması için birçok alanda yenigirişimlerde bulunacağız” dedi.

Araba pazarı veTUVTÜRK istasyonu müjdesi

“Bugün Sanayi Kooperatifimizde birçok şeyi paylaştık”diyen Sevim sözlerine şöyle devam etti: “İnşallah en kısa sürede sanayimizdeyeniden araba pazarımızın canlanması için girişimlerde bulunacağız. Bubirincisidir.İkincisi ise oraya Galericiler Sitesi'ni aktaracağız. İnşallahgalerici kardeşlerimize orada yer vereceğiz. Dolayısıyla Sanayi esnafımızınişlerinin canlılığının artması için mücadele vermiş olacağız.Yine SayınMilletvekilimiz orada sanayi esnafına bir müjde verdi.Bunu da sizlerlepaylaşayım.Bu iki aşamalı bir müjde.Şu anda 15 günde 3 gün burada bulunanTÜVTÜRK muayene istasyonu aracı inşallah bundan sonra yapılan girişimler ile sabitbir şekilde sanayimizde bulunacak.Hiçbir yere gitmeden ayın 30 günü oradavatandaşlarımız araç muayenesini yaptırabilecekler.Sonrasında 2. aşama iseorada oluşturulacak bir yer tahsisi ile bina yapımı ile artık TÜVTÜRK muayeneistasyonumuz Bolvadin sanayimizde bulunacak.”

“Seçmenlerin yüzde70’i bizi destekliyor”

Henüz göreve gelmeden projeleri konuşulan bir belediyebaşkanı adayı olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Sevim konuşmasında, “Bu,sizlerin sayesinde oluyor. Bu akşam bir ev toplantısına iştirak ettik.Butoplantıda halkımızın samimiyeti, inancı ve bize bakış açısı bana çok büyük birgurur verdi, mutluluk verdi. Kadın Kolları teşkilatımız Allah hepsinden razıolsun kapı kapı dolaşıyorlar. AK Parti'yi anlatıyorlar, bizleri anlatıyorlar,projelerimizi anlatıyorlar ve çok güzel dönüşler aldıklarını ifade ediyorlar.Bugün350 kapıya gittiler. Gittikleri kapıların yüzde yetmişi kapılarda karşılamışlarve insanlar Kadın Kolları başkanımız ile üyelerine‘bize gelmenize gerek yok, bizimgönlümüz zaten sizde. Biz zaten AK Partiliyiz. Siz ziyaretlerinizi kararsızseçmene yapın’ diyorlar.Şükürler olsun bizim memleketimizin insanıkadirşinastır.Bolvadinlimiz AK Parti'nin değerini biliyor. SayınCumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ınkıymetini biliyor.Bizleribiliyor. Allah hepsinden razı olsun.Bizler de milletimize mahcup olmayacağız.31 Mart'a kadar biz partimizin başarısı için çalışacağız ama asıl mesele 1Nisan'da başlıyor. 1 Nisan'dan sonra da biz Bolvadin için çalışacağız.Milletimiziçin çalışacağız.Bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz. Onların yüzünü öneyedirmeyeceğiz.Biz bu memlekete layık olmak için hizmetlerimiz ilegayretlerimiz ile elimizden geleni yapacağız.Gecemizi gündüzümüze katacağız.Enönemlisi sizlere layık olacağız inşallah” ifadelerine yer verdi.

“Sağlık Bakanımızilaç firması sahipleri ile alkaloit fabrikasını ziyaret edecek”

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen de konuşmasında, “Arkadaşlarinsan muhabbet ettiğine meyleder.Ben de bugün memleketimdeyim. İl Başkanısıfatıyla değil, sizin kardeşiniz, hemşireniz, evladınız olarak buradayım.Sayın Cumhurbaşkanımız şahsımı İl Başkanı atadıktan sonra sadece Bolvadin’imizdeğil, 17 ilçe, bir merkez ve 41 belde olmak üzere toplam 59 seçim bölgemiz var.Herbiri için ayrı ayrı koşturuyoruz. İnşallah 31 Mart'a kadar çalışmalarımızısürdüreceğiz. Bolvadin’in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Şimdiye kadarher zaman gerek ilçe başkanımız, gerek kendi hemşerilerimiz,partili partisizhiçbir ayrım yapmadan 7 gün 24 saat telefonumuz her daim açıktır. Bundan sonrada açık olacaktır. Bolvadin, AK Parti kurulduğundan bugüne kadar AK Parti’yedestek vermiştir. Yapılacak çok iş var inşallah.Bolvadin makûs talihini yıkacak.Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği müjdeyi sizlere hatırlatmakistiyorum.Bir yol problemimiz vardı.Bu sene içerisinde onun sözünü verdik.Bölünmüşyolumuz tamamlanacak. Haftaya ayın 15'inde Sağlık Bakanımız Afyonkarahisar’ageldiğinde Bolvadin alkaloitfabrikasına ilaç fabrikası sahipleri ile birlikteözel bir ziyaret gerçekleştirecek.Yine Sayın Tarım Bakan Yardımcımız Akif Beyhafta sonu burada olacak. Yine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler BakanYardımcımız Ahmet Koca beyefendinin Bolvadin için özel bir gayreti var.Bolvadin şimdiye kadar hiç olmadığı kadar güçlü.Gerek siyasette gerek bürokraside.Türkiye'deBolvadin ilçesinden başka iki bakan yardımcısı olan başka bir ilçe yok” dedi.

“İstikrar sürdüğüsürece istiklal kaygınız olmasın”

Sezen sözlerini, “Dört yıllık fakülte için yeni kurulanSağlık Bilimleri üniversitemizin Rektörü ile incelemelerde bulunacağız.İnşallahBolvadin’imizin kurtuluşu alkaloit fabrikasından olacak.Sadece onlar değilcezaevidir, adliye gibi devam eden önemli yatırımlar var.Bolvadin inşallahkabuğunu kıracak.Bolvadin ampulü hiç söndürmedi ve Recep Tayyip Erdoğan'ınyolundan hiç ayrılmadı.İnşallah yine devam edeceğiz. Bizim reisimiz yolumuztektir. Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda inşallah hep birlikte 31 Mart'tan sonrada koşturmaya devam edeceğiz.Belediye başkan adayımızın projelerine baktım. Buprojeler Afyonkarahisar'da ses getiren projeler. Bende İbrahim kardeşimiz ilebirlikte yarın seçildikten sonra projelerini gerçekleştirmek için her türlüarkasında olacağım, takipçisi olacağım, destekçisi olacağım.İnşallah bunlardandaha fazlasını yapacağız. Biz Bolvadin halkına hizmet etmek için uğraşıyoruz.Biz Bolvadin sevdalısıyız.Gençlerimizin önü açık. Ben buradan onlara şunusöylüyorum hiçbirinizin gelecek kaygısı olmasın.İstikrar sürdüğü sürece istikbalinizdenkaygı duymayın.İnşallah seçim noktasında da hiçbir kaygımız ve korkumuz yok.Bizimdünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ımız var.Bolvadin halkımız basiret ve ferasetsahibidir” ifadeleri ile noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri