“İki kişiden biri onca partinin içinden AK Parti’yi tercih ediyor”


AK Parti İlYönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen Başkanlığındagerçekleşti. Toplantıya belediye başkan adayı Mehmet Zeybek de katıldı.Toplantıda konuşan Sezen, “Bu ülkede iki kişiden biri onca partinin içindenbizi tercih ediyor. Allah mahcup etmesin” dedi. 

AK Parti haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya belediye başkanadayı Mehmet Zeybek de katıldı.

“Yakın gelecekteilimizde hizmete girecek”

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, yönetim kurulutoplantısında yaptığı konuşmada partililere seslendi. Sezen konuşmasında, “Dünülkemizde bırakın yatırımı tamamen ideoloji üzerine kurulu belediyeler vardı. Bugündönem çok değişti ve ideolojik belediyecilik yıllar öncesinde kaldı. Bununardından da bir müddet sonra Türkiye'nin gündemine altyapı belediyeciliğigirdi. Bu ülkemiz için en büyük sıkıntıların başında geliyordu. Ciddi biraçıktı. 1990'lı yılların başında altyapı belediyeciliği gelişti. Bir süre sonrao da miadını doldurdu. Doldurdu diyorum ama hatırlayın biz iktidarageldiğimizde hala ciddi bir alt yapı sorunu vardı. O dönem kanalizasyon, altyapı ya da parke taşı politikası yapılıyordu. 2000'li yıllardan yani bizgeldikten sonra sosyal belediyecilik üzerine gelişmeler oldu. İnsan odaklıprojeler ön plana çıkmaya başladı. Bizim de neredeyse her projemiz insan odaklı.Bundan sonra ise belediyeciliğin yeni kavramı gönül belediyeciliği olacak. Yanişehrin geleceğini çizen, gönüllere giren bir yerel yönetim anlayışı var. Bununlabirlikte akıllı şehir kavramı vatandaşın her yerde hizmet alabileceği imkânlarsunacak ve kavram yakın gelecekte ilimizde hizmete girecek” dedi.

“Nereye bir çiviçakmaya kalksak karşımızda şer odaklarını gördük”

“Devletimiz içine sızan terör ve vesayet odaklarınıtemizledik” diyen Sezen sözlerini, “Bu, halkımıza hizmet yapabilmek için ciddibir engeldi. Bugüne gelmek kolay olmadı. Cumhurbaşkanımız 1994 yılından bugüne kadarmanşetlerle, vesayet odakları ile üniformalı teröristlerle, maşalarla çarpışaçarpışa bugünlere geldi.Nereye bir çivi çakmaya kalksak karşımızda bu şerodaklarını gördük. Ya sivil toplum örgütü görünümüyle ya da bir siyasi partigörüntüsü ile karşımıza çıktılar. Bu temizlik bitti. Dünden bugüne halkımızıntemel ihtiyaçlarını karşıladık. Sırada halkımızın sosyal ihtiyaçları var. Şimdi94 ruhu ile yeni ufuklara doğru yol alacağız. Yeni şehir planları, altyapı veulaşım, kentsel dönüşüm, her şehrin dokusuna uygun benzersiz ve akıllışehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikte yönetim,çevreye saygılı şehirler, tasarruf ve şeffaflık ve değer üreten şehirlerlehalkımızın karşısına çıkıyoruz. Biz bu millete söz verdik. Her defasında ‘sözkonusu vatansa gerisi teferruattır’ anlayışı ile hareket ediyoruz. Halkındeğerleri ile savaşmıyoruz, halkın değerleri ile iç içe yaşıyoruz. Çünkü biz buhalkın içinden çıkmış bir partiyiz. Halkımız ne istiyorsa onu yapıyoruz. Buyüzden bu ülkede iki kişiden biri, onca partinin içinden bizi tercih ediyor.Allah mahcup etmesin” ifadeleri ile noktaladı.

“Projelerimizikısa bir sürede tamamlayacağız”

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek isekonuşmasında projeleri hakkında bilgi verdi. Zeybek, “Kentsel dönüşüm ilebirlikte halkımız daha güvenli yapılarda yaşamlarını sürdürecek. Projelerimizikamuoyuna tek tek sunuyoruz. Daha temiz bir şehir, daha yaşanılabilir bir şehirhayatı sunuyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra çalışmalarımıza başlayacak veönümüze bir engel çıkmazsa kısa sürede tamamlayacağız” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri