“Her türlü afete hazırlıklıyız”


Her türlüafete karşı hazır olmaya çalıştıklarını belirten Afyonkarahisar İl Afet ve AcilDurum Müdürü Mehmet Buldan Afyonkarahisar genelinde bugüne kadargerçekleştirilen bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma çalışmaları kapsamındatoplam 350 bin kişiye temas ettiklerini bildirdi.

 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle AfyonkarahisarBasın Yayın Derneği’ni ziyaret eden Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum MüdürüMehmet Buldan, çalışmaları anlattı

1-7 MartDeprem Haftası nedeniyle çeşitli okullarda, alışveriş merkezlerinde halkıbilinçlendirmeye çalışan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ve ekibi AfyonkarahisarBasın Yayın Derneği’ni de ziyaret etti. Ziyarette yaptıkları çalışmalarıanlatan AFAD Müdürü Buldan, “Malum olduğu üzere 28 Şubat tarihi Sivil SavunmaGünü, hemen ardından gelen 1-7 Mart tarihleri arası da Deprem Haftası. Bu haftakapsamında ilimizin çeşitli okullarında ve alışveriş merkezlerinde etkinliklerdüzenliyoruz. Afet noktasında halkımızın bilinçlenmesi ve farkındalık oluşmasıadına, ilimizin protokolü ve bize en fazla desteği olan halkla bizi buluşturan,Afyonkarahisar Basını’nı temsilen Basın Yayın Derneğimizi ziyaret ettik. Diğergazeteci arkadaşlarımızı da ziyaret ederek kendileriyle istişarelerdebulunuyoruz.” dedi. Afyonkarahisar genelinde bugüne kadar gerçekleştirilenbilinçlendirme ve farkındalık oluşturma çalışmaları kapsamında toplam 350 binkişiye temas ettiklerini belirten Müdür Buldan, “Afyonkarahisar AFAD son 10yılda gerçekten büyük ivme kazanarak Bölgesel Eğitim Merezi haline dönüşmüştür.Bu başarı ve gelişmede ilimiz yönetiminde hakim olan uyum ve Hükümet desteğibüyük önem arz etmektedir” dedi.

AfyonkarahisarBasın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, “Bizler de her birisi ayrı ayrı AFADGönüllüsü olarak görev yapan gazeteci meslektaşlarımız adına çalışmalarınızda katkısunmaya devam edeceğiz.” ifadesine yer verdi.

Ziyaretsonunda Buldan, Başkan Küçükkurt’a AFAD Gönüllüsü tişörtü ile AFAD Acil DurumÇantası hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri