“Hedefimiz halkımızla iç içe ve halk odaklı bir belediyeciliktir”


AK Parti seçimprogramı başlangıcı 16 Şubat olarak açıklanmasına rağmen AK Parti belediyebaşkan adayı Mehmet Zeybek çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Kapıkapı dolaşarak misafir olduğu evlerde mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.Bir taraftan yapacağı projeleri paylaşırken diğer taraftan kendisindenbelediyecilik anlamında talep edilen eksikleri ve aksaklıkları not ederekprojelerini halkın taleplerine göre şekillendiriyor.

Kapı kapı gezerek gönül alan Zeybek vatandaşlarındesteğini takdirini topluyor.

“Vatandaşlarımızınnasıl bir Afyonkarahisar hayal ettiğini dinliyoruz”

Uydukent Akasya Sitesini, Osmangazi ve YeşilyurtMahallelerinde ailelerin evlerini ziyaret eden Zeybek, “Ev sahipleri ve mahallesakinleriyle bir araya geldik. Yapacağımız hizmetlerimizi ve projelerimizianlattık. Misafirperverliklerinden dolayı Karadağ, Özkul ve Mertgenç ailelerinegönülden teşekkür ediyorum. Biz gece gündüz sahadayız. Vatandaşlarımızınevlerini ziyaret ediyor çaylarını içiyoruz sohbet ediyoruz. Dertleriyledertleniyoruz. Vatandaşlarımızın nasıl bir Afyonkarahisar hayal ettikleriüzerindeki fikirlerini dinliyor ve tek tek not ediyoruz. Bunu sadece bugündeğil, belediye başkanı olduğumuzda da devam ettireceğiz. Öncelikli hedefimizsiyasi görüş gözetmeksizin halkımızla iç içe ve halk odaklı birbelediyeciliktir” dedi.

“Bizim içinöncelik vatandaşlarımızın talepleridir”

Zeybek, “Afyonkarahisar'ımızda güzel bir birlik veberaberlik havası var. Bu birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımızhizmetlerimizi çok yüksek düzeye çıkaracağız. Ziyaret ettiğimiz evlerde dahaönce AK Parti’ye oy vermeyen birçok kardeşimizin, onlarla projelerimizi vehedeflerimizi paylaştığımızda bakış açılarını partimizin lehine yönelikdeğiştirdiklerini görüyoruz. Bunları bize açık açık söylüyorlar. Projelerimizive yapacağımız hizmetlerimizi yakın bir zamanda tüm halkımızla paylaşacağız. Bizsadece akşamları vatandaşlarımızın evlerine ziyarete gitmiyoruz gündüzleriesnafımızı, pazarcılarımızı, sanayicimizi ziyaret ediyor sivil toplumörgütlerimizle de bir araya geliyoruz. Afyonkarahisar'da AK Parti'ye oy vermişvermemiş her kesimden kardeşlerimizi ziyaret ediyor ve gönüllerini alıyoruz”ifadelerine yer verdi.  

Profesyonelsporcuları aratmadı

Yaptığı çalışmalarda gençlere ayrı bir önem veren Zeybek,onlarla ev ziyaretlerinde olduğu gibi aynı zamanda spor aktivitelerinde de biraraya gelerek onları motive ediyor. AK Parti Gençlik Kollarının maç teklifinigeri çevirmeyen Zeybek’in voleyboldaki performansı da dikkat çekti. Attığıservis ve karşıladığı toplarla dikkat çeken Zeybek, profesyonel voleybolcularıaratmadı.

“Gençlerin müthişenerjileri var”

Zeybek maçın ardından yaptığı açıklamada, “Ev ve esnafziyaretlerimiz ile birlikte gençlerimiz ile buluşuyor onların düşüncelerindenfaydalanıyor, her an her türlü istişareye açık olduğumuzu belirtiyoruz. Çünkügençler bizim yarınlarımız ve geleceğimiz olacaktır. Onları dinlemek vegeleceğimize onlarla yön vermek zorundayız. Çünkü gelecek onların olacaktır.Önceki gün gençlerimizle yine bir araya gelerek voleybol oynadık. Maşallahmüthiş bir enerjileri var. Bu enerjilerini aynı zamanda siyasete deyansıtacaklarını gördük. Gençlik Kolları Başkanımız Ethem Karahan ve yönetimkurulu üyelerimizle iyi bir maç oldu. Maç Sonunda Birlik ve Beraberliğimizkazandı” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri