“Hedefimiz, Büyüyen ve Gelişen Bir Afyonkarahisar İnşa Etmek"


Seçimlere sayılıgünler kala Akçin Mahallesi’ndeki vatandaşlar ile buluşan AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, köy odasında mahalleninsorun ve sıkıntılarını bildiğini ve en kısa sürede çözüleceği sözünü verdi.Akçin mahallesi sakinlerinin istek ve taleplerini alan Zeybek, “Görevegeldiğimiz ilk gün itibaren şehirle ilgili bir karar alırken vatandaşlarımızınçıkarlarını göz önünde bulunduracağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek,seçim çalışmalarına Akçin mahallesini ziyaret ederek devam etti. Her akşam birmahalleyi giden Zeybek’e Afyonkarahisar Organize sanayi Bölgesi Yönetim KuruluBaşkanı Bekir Yeşilay Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser Gençlik Kolları BaşkanıEthem Karahan ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

“Sorunları biliyoruz”

Zeybek, kendisinin de bir köylü çocuğu olduğunuhatırlatarak, 6360 sayılı kanunla Akçin’in köy iken mahalleye dönüşmesisonucunda bazı sorunlar olduğunu ve bunların başında alt yapı, tarımsal alanlarve konutlaşmada yaşanan sıkıntılar olduğunu belirtti.

“Vatandaşlarımızıntalepleri bizler için önemli”

Köy odasında vatandaşlara projelerinden bahseden Zeybek,“Göreve gelir gelmez projelerimizi uygulamaya hemen başlayacağız.Afyonkarahisar her geçen yıl hem nüfus, hem de şehrin alansal olarak büyümekteolduğunu görmekteyiz. 290 bin merkez nüfusa ulaşan ve 195 bin de merkez seçmensayısı olan bir şehiriz. Göreve gelir gelmez trafikten başlayacağız. AFRAYprojemizin 4 etabı da bittiğinde Afyonkarahisar’ın ulaşım yönünde rahat birnefes alacak. İzmir - Afyon -  Ankara veAntalya - Afyon - İstanbul hızlı demiryolları hatlarının tamamlanmasıylabirlikte AFRAY’ı da hızlı tren istasyonuna entegre edeceğiz. Hedefimiz, heralanda gelişen ve büyüyen bir Afyonkarahisar için hep birlikte çalışacağız. 1Nisan’dan itibaren şehirle ilgili bir karar alırken, yeni bir projeyi hayatageçirirken öncelikli olarak vatandaşlarımızın çıkarlarını göz önündebulunduracağız. Vatandaşlarımızdan gelen talepler bizler için önemli olacak”

“Şikâyet vetalepleriniz yanıtsız kalmayacak”

Köyde köylü, şehirde şehirli bir başkan olacağını söyleyenZeybek, “AK Partimizin bu yerel seçimde sloganı ‘Gönül Belediyeciliği’dir.Bizde makamda değil mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sizlerinyanlarınızda olacağız. Akçin mahallemizin sorunlarını biliyoruz. İlkönceliğimiz Akçin’in gençlerini düşüneceğiz. Mahallemizde halı sahanınolmadığını biliyoruz. Biz çocuklarımıza modern bir halı saha yapacağız.Mahallemizin yolların bozuk olduğunu biliyoruz. Yaz ayında bozuk olanyollarımızı asfaltlayacağız. Kadınlarından gelen taleplerden bir tanesi deAkçin’imizin içinde bulunan ama kullanılmayan atıl durumda olan Sağlık Ocağıyani Aile Sağlık Merkezini, İl Sağlık Müdürlüğümüzle görüşerek doktor talebindebulunacağız. Bizlere gelen şikâyet ve talepleriniz yanıtsız kalmayacak.Mahallelerin sıkıntı ve sorunlarını yerinde tespit ederek, gerekli müdahaleleriyerinde yapacağız. İlkelerimize ve değerlerimize bağlı Belediyemiziyöneteceğiz. Dürüstlükten ayrılmadan, doğrularla hareket edeceğiz. Hep ifadeediyorum; her zaman ve her şartta doğruyu, iyiyi ve güzeli yayacağız” şeklindekonuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri