HAYATA DEĞER KAT PROJESİ BAŞLADI


Gençlik Hizmetleri GenelMüdürlüğütarafından, ’81 ilde yürütülen Hayata Değer Kat’ projesiniGençlik ve Spor İlMüdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar GençlikMerkezi tarafından ilimizde yürütülüyor.

Projenin hedef kitlesinde ilkokul, ortaokul velise öğrencileri yer almaktadır.  Gençlikliderleri tarafından ilkokul, ortaokullarda ve liselerde proje ile ilgiliteorik ve uygulamaları sunum yapılmaktadır. Proje ile ilkokul ve ortaokul ’daokuyan öğrencilerine, güvenirlilik, sevgi, saygı ve dürüstlük konularıylailgili sunumlar yapılarak, çocuk ve gençlerin bilinçlendirilmesiniamaçlamaktadır.

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gençlik liderlerivegönüllü liderler tarafından proje kapsamında Gençlik Merkezinde çocuk vegençlere, Abdürrahim Mısr-i Ortaokulu öğrencilerine çeşitli faaliyetleryapıldı. Yapılan faaliyetlerle güvenirlilik, sevgi, saygı ve dürüstlük gibideğerlerin çocuk ve gençler tarafından günlük yaşamlarının bir parçası olmasıhedefleniyor. Aynı zamanda çocuklarımızın ve gençlerimiz psiko-sosyal açıdanahlak gelişimleri desteklenmektedir. Öğrencilere dağıtılan iyilik ödevleri ilegün içinde bir sosyal sorumluluk faaliyeti yapmaları için teşvik edilmeleri ileverilen eğitim pekiştirilmektedir.

Proje kapsamında gönüllü olmak isteyengençlerimiz ve okullarında projenin uygulanmasını talep eden öğretmen veidarecilerimizAfyonkarahisar Gençlik Merkezi ile iletişime geçebilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri