“Halkımıza layık bir şehir hedefliyoruz”


AK Parti belediyebaşkan adayı Mehmet Zeybek, AK belediyecilikte çığır açmayı hedefliyor.Afyonkarahisar’ın bulunduğu konum itibarıyla önemli bir şehir olduğunuvurgulayan Zeybek, “Ticarette, ekonomide, sağlıkta, turizmde, eğitimde, sosyalbelediyecilik anlamında ve sporda halkımıza layık bir şehir hedefliyoruz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı MehmetZeybek sahadaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bakanlarlaistişarelerde bulundu

Zeybek, yaptığı açıklamada “Sayın Bakanımız Prof. Dr.Veysel Eroğlu, Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Milletvekillerimiz Ali Özkaya,İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile birlikteAnkara’da Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ve Kültür ve TurizmBakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettik. Afyonkarahisar’a yapılması planlananyatırımlara yönelik istişarelerde bulunduk. İnşallah bu görüşmeler neticesindeAfyonkarahisar’ı daha da ileri taşıyacağız” dedi.

“Belediyecilik AKParti’nin ihtisas alanıdır”

Yapılan ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirtenZeybek Afyonkarahisar’da AK Parti belediyeciliğini ortak akılla daha yüksekleretaşıyacaklarını ifade etti. Gönül belediyeciliğine vurgu yapan Zeybek şöylekonuştu: “Ülkemizde bu güne kadar belediyecilik alanında ne yapıldıysa AK Partizamanında yapılmıştır. Belediyecilik AK Parti’mizin İhtisas alanıdır. Biz bunaendeksli olarak çalışıyor ve çalışmaya devam ediyoruz. 31 Mart akşamı halkımızbizi bu göreve layık görürse gecemizi gündüzümüze katarak, bilhassa halkımızıngönlündeki belediyecilik anlayışıyla Afyonkarahisar’ımızı hep birliktehizmetlerle buluşturacağız. Afyonkarahisar Ülkemizin hem stratejik hem decoğrafi açıdan kavşak noktasıdır. Bu sebeple her alanda tarihine ve turizmelayık bir şekilde şehrimize üst düzey bir belediyecilik anlayışıyla hizmetetmek durumundayız. Biz dün olduğu gibi bugün de yarın da her alanda zirvedeolmak mecburiyetindeyiz. Bu hedefe hep birlikte koşacağız. Afyonkarahisarlıhemşehrilerimizle, teşkilatımızla daha güzel ve daha yaşanabilir Afyonkarahisariçin gayret sarfedeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Kendisine Afyonkarahisar'a hizmet etme fırsatı verdiğiiçin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür edenZeybek, AK Parti belediyecilik ruhunun 1994 yılında başladığını söyledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevyaptığı 1994 yılında mega şehir İstanbul'a önemli hizmetler yaptığınıhatırlatan Zeybek konuşmasını, “AK Parti 2002'den bugüne kadar Türkiye'nin herkarış toprağına hiçbir ayrım yapmadan hizmet ediyor. Türkiye'yi büyüterekşehirlerimizi yaşanılabilir bir hale getirmek için çalışıyor. Bizler de budoğrultuda Afyonkarahisarımıza hizmet edeceğiz. Mevcutbelediye Başkanımız Burhanettin Bey benim 40 yıllık yol arkadaşımdır.Şehirimize önemli yatırımlar yapmış bir isimdir. Kendisine hizmetleri içinteşekkür ediyoruz. Biz de inşallah 31 Mart’ta Allah’ın izni ve milletimizinteveccühü ile devralacağımız bayrağı daha ileri taşıyacağız. Niyetimiz hayır,akıbetimiz de hayır olacaktır inşallah” ifadeleri ile noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri