“Hak, Hukuk, Hakkaniyet çizgimiz kırmızı çizgimizdir.”


Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, vatandaşların evlerine misafir oluyor. Zeybek gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşın gönlünde taht kuruyor.

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek sahadakiçalışmalarını sürdürüyor. Gündüz esnaf, akşam da ev ziyaretleri yapan Zeybekaynı zamanda vatandaşların belediyecilikten beklentilerini dinliyor.

“Kardeşliğimizi güçlendirelim”

Önceki gün ev ziyaretleri yapan Zeybek ziyaretlerin sonrasındayaptığı açıklamada “Çalışmalarımızı ev ev, kapı kapı sürdürüyoruz.Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Sıkıntılarını dinleyip çözümönerilerimizi paylaşıyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor veçözüm bulmaya çalışıyoruz. Ayrıca şehrimizde eksiklik olarak gördükleri yenifikirlerini not alıyoruz. Projelerimizi de bunlara göre dizayn ediyoruz. Rabbimhemşerilerimizle birliktelik ve muhabbetimizi daim eylesin inşallah. Biz birsürpriz yapalım ve gittiğimiz yerlerde bakış açımızı anlatalım, yapacaklarımızıpaylaşalım ve de vatandaşlarımızın önerilerini alalım istiyoruz. Dertleşelim,sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi güçlendirelim diyerek evleriziyaret ediyoruz. İnsanlarımızın gönül dünyasındaki belediyecilik beklentilerini,samimi bir sohbet ortamında konuşuyoruz” dedi.

“Dün neysek bugün deoyuz”

“Vatandaşlarımız bizi bugün tanımıyor” diyen Zeybekkonuşmasında, “Dün de bugün de çizgimiz neyse yarın da hak yolundan ayrılmadanvatandaşlarımızın arasında ayrım yapmadan, dertlerini derdimiz bilerek çözümüretmek için tüm gücümüzle ve samimiyetimizle gayret sarf edeceğiz” ifadelerineyer verdi.

“Sıcak ve samimibir çalışma oluyor”

“Bu ziyaretlerde hemşehrilerimizin gönül dünyasındakigüzellikleri görüyoruz” diyen Zeybek sözlerini, “Acılar paylaştıkça azalır,sevinçler ise paylaştıkça çoğalır. Siyasetin hemen hemen her kademesinde görevaldığımızda da il başkanı ve milletvekili adaylığımızda veya  her hangi bir görevimiz yokken de her zamanvatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Vatandaşımızın iyive kötü gününde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu tür mahalle ziyaretlerimiziAllah nasip ederse belediye başkanı olunca da devam ettireceğiz. Bu çalışmalarçok sıcak ve samimi bir çalışma oluyor” ifadeleri ile noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri