“GENEL BAŞKANLARININ VAADİ YIKIM, ADAYLARININKİ MASA–SANDALYE”


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin SezenÇay ilçesinde halk yürüyüşüne katıldı. Büyük bir coşku ve yoğun bir ilgiylebaşlayan yürüyüş, belediye başkan adayı Hüseyin Atlı’nın seçim bürosu önündesona erdi. Burada konuşan Başkan Sezen, “GenelBaşkanlarının vaadi yıkım, adaylarının vaadimasa–sandalye” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İlBaşkanı Av. Hüseyin Sezen, Çay ilçesinde halka bir araya geldi. İlçe meydanındakarşılanan Sezen, beraberinde milletvekili Ali Özkaya, belediye başkanıBurhanettin Çoban, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları BaşkanıEthem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri ve Çay halkı ile birlikte belediyebaşkan adayı Hüseyin Atlı’nın seçim bürosuna kadar yürüyüş yaptılar. Yürüyüşeyüzlerce Çaylı katıldı.

“Bayrağı seven her partiliyi seviyoruz”

Yürüyüşün ardından birkonuşma yapan Belediye başkanı Burhanettin Çoban, “bu ülkeyi seven, bu ülkeninbayrağına saygılı CHP’li, MHP’li, İYİ Partili, Saadet Partili, Büyük BirlikPartili kardeşlerimi kutluyorum. Bizim için siyasi farklılıklar elbettezenginliktir. Değil mi ki ay yıldızlı bayrağını seviyor, birliğine bütünlüğünesaygılı, işte biz de onları seviyoruz. İnşallah sandıklardan çıktığımız gün dekimseyi üzmeden hiç kimsenin kim olduğuna bakmadan demokratik bir olgunluklaseçimi geçirir Hüseyin kardeşimi de inşallah belediye başkanlığına oturturuz”dedi. 

Asfalt plenti ve Bolvadin – Çay – Dinar yolu müjdesi

AK Parti İl Başkanı Av.Hüseyin Sezen de konuşmasında, “Sokaklara sığmayan kalabalıklar inşallah 31Mart akşamı sandıklara da sığmayacak ve zaferimizi ilan edeceğiz. İnşallah özelidareye ait asfalt plenti Çay sınırları içinde kurulacak. Çaylı kardeşlerim,genel bütçeden yapılacak olan Bolvadin, Çay ve Dinar arasındaki bölünmüş yoliçin Pazartesi günü çalışmalar başlıyor. Kısa süre içinde de inşallahtamamlanacak.  İnşallah sayın Hüseyinhocam 1 Nisan sabahı itibarıyla 5 sene boyunca gece gündüz demeden 10 yıllıkbir performans ile çalışacaktır. Bizler gönüller yapmaya geliyoruz. 94 yılındanbu yana Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerortada, yapacaklarımız da ortada” dedi.

“Genel Başkanlarının vaadi yıkım, adaylarının vaadimasa–sandalye”

“Belediyenin önüne birmasa bir sandalye atmayı büyük proje olarak nitelendirerek, bunları da bu büyükmillete lütfetmeye kalkanların Genel Başkanlarının 24 Haziran seçimlerindeneler vaat ettiklerini sakın unutmayın” diyen Sezen konuşmasında,“24 Haziranseçimlerinde Türkiye'nin dünyada itibar görmüş en büyük projelerini yıkma,satma ve lağvetme vaadinde bulunanların bugün halka bir masa bir sandalyesunması, siyaset çöplüğüne yolculuklarının başladığı anlamını taşımaktadır. Seçimbeyannamesinde seçilmesi halinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon AjansıBaşkanlığı'nı (TİKA) kapatacağını vaat edenler ve yabancıların ağzıyla konuşanlarınpartileri ne bu ilçeye, ne de bu şehre hiçbir şey kazandırmaz. 'Şehirhastanelerini iptal edeceğiz. Yap-işlet-devret modeli ile yapılan İzmir-İstanbulOtoyolunu iptal edeceğiz’ diyorlardı. Şimdi soruyorum, yıkacağınız hastanelerarasında Çay ilçemizdeki Devlet Hastanesi de var mı? Afyonkarahisar’daki 600yataklı hastaneyi de yıkacak mısınız? Akarçay’ı toprakla doldurup üzerine çimenmi dikeceksiniz? Alt geçitleri yıkıp ortadan mı kaldıracaksınız? Bunların Genelbaşkanlarının vaatleri yıkım olunca, belediye başkan adaylarının da vaadi masasandalye oluyor” ifadelerine yer verdi.

“Özünü unutanlar beka mücadelesi denilince burunkıvırıyor”

Sezen’in ardından söz alanmilletvekili Ali Özkaya ise dünya Müslümanlarının liderinin Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan olduğunu kaydederek şöyle konuştu; “Dünyada Müslümanların kalesiTürkiye’dir. Avustralya’daki haçlı teröristinin hedefi Recep Tayyip Erdoğan’dır,çünkü Müslümanların doğal lideri Erdoğan’dır. O terörist Cumhurbaşkanımızı ‘Avrupa'dakiMüslümanların lideri’ olarak görüyor ve öldürülmesi çağrısında bulunuyor.Birileri istediği kadar özünü unutsa da inkar etse de nafiledir. Özünüunutanlar, kaybetmeye mahkûmdur. Bakın o saldırıda en küçüğü 3 yaşında, 49şehidimizvar. Yeni Zelanda Başbakanı bile ‘Biz, katledilen masumlardanız; onukatledenlerden değil’ derken, birleri de İslâm dünyasını özeleştiriye davetediyor. İşte bunlar her zaman kaybetmeye mahkumdur. Kısaca bir teröristbinlerce kilometre öteden Cumhurbaşkanımız hedef alıyorsa bunun adı bekamücadelesidir. Tabi bunu içimizdekilere anlatınca özünü unuttukları için burunkıvırıp geçiyorlar.”

Acemi birliği müjdesi

Özkaya konuşmasında Çayhalkına müjdeler de verdi. Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar ileacemi birliği konusunda görüşme yaptığını kaydeden Özkaya, “Sayın Komutanımızaynıgün Garnizon komutanından SEKA fabrikasının bulunduğu alanın fotoğraflarını vekrokisini istedi. Bununla ilgili çalışma başlatılacağını ifade etti. Bizüzerimize düşeni yaptık, yapacağız. Şimdi de konunun takipçisiyiz. Bununlabirlikte Dinar – Çay – Bolvadin yolu duble yol olacak. Antalyalı yolcularburadan geçecek. Karacaören sanayi sitesi yola taşınmalı. Bununla birlikte Şekerfabrikası yanına yapılacak damızlık hayvan çiftliği dolayısıyla bu bölgeden yembitkisi alınacak. Bu da ilçemize ve kasabamıza büyük faydalar sağlayacak”dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri