“Gençlerin İyilik ağacı” Gedik Ahmet Paşa İlkokulu’nda

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından,“81 ilde yürütülen” Gençlerin İyilik ağacı ” adlı projesi Gençlik ve Spor İlMüdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar GençlikMerkezi tarafından ilimizde yürütülüyor.

Proje kapsamında okul aile birliğinin davetiüzerine 10 Nisan 2019 tarihinde Gedik Ahmet Paşa İlkokulunda düzenlenenkermeste öğrenciler ile çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. AfyonkarahisarGençlik Merkezi Gençlik liderleri, gönüllü gençleri tarafından okul öğrencilerine, palyaçoetkinliği, yüz boyama, müzik dinletileri, eğitici oyunlar gibi çeşitlifaaliyetler yapıldı. Böylece  ayıngönüllülük hareketine yeni bir faaliyet eklendi.

Faaliyette yer alan Gençlik Merkezieğiticilerimize, gönüllü gençlere ve faaliyeti organize eden okul yönetimine,okul-aile birliğine teşekkür ederiz. Proje kapsamında gönüllü olmak isteyengençlerimiz ve okullarında projenin uygulanmasını talep eden öğretmen veidarecilerimiz Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ile iletişime geçebilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri