Gazeteciler temsilcilerini seçti

Basın İlan Kurumu’nun Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolugazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Basın İlan Kurumu’nun başarılıorganizasyonuyla Ankara’da gerçekleşti. Seçime rakipsiz katılan Mehmet NuriKolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, katılan tüm delegelerin oy birliği ileyeniden göreve getirildiler. Seçimlerde Afyonkarahisar ve ilçelerindeyayımlanan 21 yerel gazetenin temsilcileri de oy kullandılar.

Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin belirlendiği,rekor katılımın olduğu seçimlere Mehmet Nuri Kolaylı (Bursa), Mustafa Arslan (Konya)ve Şevket Erzen (Çorum) rakipsiz girdi. Üç aday, seçime katılanların tamamınınoyunu alarak 2 yıl için Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri temsilcisiolarak Genel Kurul Üyeliği’ne seçildi.

AFYON HEYETİ ANKARA’DA

BİK seçimleri için Afyonkarahisar ve ilçelerinde yayımlanan21 yerel gazetenin temsilcileri de Ankara’ya giderek oy kullandılar. Ankara’dabuluşan heyette Kocatepe ve Türkeli Gazeteleri’ni temsilen Sezer Küçükkurt,Gazete 3 ve Odak Gazeteleri’ni temsilen Mehmet Emin Güzbey, AnahaberGazetesi’ni temsilen Muhittin Yeşilay, Hisar Gazetesi’ni temsilen Hakan Dilek,Şuhut’un Sesi Gazetesi’ni temsilen Zeliha Ertek, Bolvadin 24 Eylül Gazetesi’nitemsilen Selçuk Bosnalı, Bolvadin Kent Haber Gazetesi’ni temsilen HidayetHicazi Doğruyol, Bolvadin Yenises Gazetesi’ni temsilen Kadir Kalay, Çay YeniHaber Gazetesi’ni temsilen Abdil Kıyar, Emirdağ’da Haber Gazetesi’ni temsilenMehmet Abdioğulları, Dinar Umut Gazetesi’ni temsilen Mustafa Saka yer alırken, Emirdağ,Sandıklı Hergün, Sandıklı Postası, Sandıklı Sesi ve Şuhut Anayurt gazetelerivekaletle temsil edildiler.

BİRLİKTELİĞE DESTEK

Ankara’da Bolvadinli hemşehrimiz Tarım ve Orman BakanYardımcısı Akif Özkaldı’yı da ziyaret eden Afyonkarahisarlı gazeteciler, dönüşyolunda da Emirdağ ilçemizde mola vererek Emirdağ Gazetesi sahibi MustafaKoyuncu’yu ziyaret ettiler. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı SezerKüçükkurt, “Afyonkarahisar basını olarak, ilçelerimizdeki değerlimeslektaşlarımızla birlikte Ankara’ya giderek temsilcilerimizi belirlemek üzereoy kullandık. Afyonkarahisar basınının birlik ve beraberliği her geçen güngelişerek büyümektedir. Bu durum tüm camiamızda memnuniyetle karşılanmaktadır.Afyonkarahisar basınının birlikteliği adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri