Filistinli Yazar Zaher Elbek gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlıCumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde salonprogramları devam ediyor. Gençleri kendi alanında deneyimli yazar veyakonuşmacılar ile bir araya getirmek amacı ile yapılan salon programlarına biryenisi daha eklendi.

Gençlik ve SporBakanlığımızın Gençlik ProjeleriDestek Programı tarafından desteklenen birprojesi kapsamında, AKÜ İslami İlimler Fakültesi İslami Araştırmalar Kulübütarafından ilimize konuk olarak getirilen FilistinliYazar ZaherELBEK'iAfyonkarahisar Gençlik Merkezindeağırlandı. Yapılan söyleyişi kapsamındakatılımcılar,  Kutsal şehirler listesindeen önemli yere sahip olan ve nice peygamberin kokusunu alan,o kokuyu birçokmedeniyete hissettiren Kudüs'ü birinci ağızdan Filistinli Yazar ZaherELBEK'tendinlediler. Kudüs'ün öneminden,tarihinden,yaşanılan sıkıntılardan bahsedenyazar ELBERK,Türkiye'nin Filistin’e olan desteğinin önemine dikkat çekti.Gençlerin soruları cevaplanarak söyleyişi sonrasında Grup İstikametin solistiErsin ÇEVİK Kudüs ile müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Oldukça verimli geçenprograma katılarak bu konuda farkındalığı artan gençlerimizi kutluyoruz.Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak Filistinli Yazar Zaher ELBEK' e teşekkür eder,Benzer çalışmalarda yer almak isteyen gençlerimizi, Cumhuriyet mahallesindehizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezimize bekliyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri