Fatih Çetinkaya coşkusu meydanlara sığmadı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar BelediyeBaşkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın seçim bürosunun açılışı miting havasındagerçekleşti.  Seçim süreci boyunca açıkladığı projelerin devlet kurumları tarafındantescil edildiğini söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı KentBilimci Fatih Çetinkaya, vatandaşlardan işi ehline vermelerini istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı KentBilimci Fatih Çetinkaya’nın, Kurtuluş Caddesi İmaret Cami karşısında seçimirtibat bürosunun açılışı coşkuyla gerçekleşti. Açılış programında meydanlarıdolduran yüzlerce vatandaş Fatih Çetinkaya’yı yalnız bırakmadı. Açılış törenineMHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, ÜlküOcakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, il ve ilçe yönetimi, ilçe vebelde belediye başkanları ve belediye başkan adayları ile çok sayıda vatandaşkatıldı. 
“YERLİ VE MİLLİ ADAY OLAN FATİH ÇETİNKAYA’YA DESTEK VERİN”
Açılış programında konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, yerli ve milli adayolan Fatih Çetinkaya destek istedi. Başkan Kocacan, “Bugün miting havasındaseçim büromuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu soğuk hava da bizi yalnızbırakmayan Afyonkarahisarlılara teşekkür ediyorum. Seçimlere kısa bir sürekaldı. Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Fatih Çetinkaya kardeşimiz 2014yılında kıl payı kaçırdığı Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını 31 Mart akşamıkazanacağına inancımız tamdır. Fatih Çetinkaya kardeşimizin diğer adaylardanfarkı ise yerli ve milli olmasıdır. Sizlerden bu genç kardeşimize destekvermenizi istiyorum. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanan Fatih Çetinkaya olacaktır,kazanan MHP olacaktır” dedi.

“ÖVÜNDÜĞÜNÜZ ŞEY UTANILACAK ŞEYDİR”
Siyasi rakibi olan bir belediye başkan adayının Ankara’ya gelen Afyonkarahisarlılarıhastaneye götürdüm diye övünmesinin utanılacak şey olduğunu söyleyen MHPAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya,“Yandaşlarına paralar vererek dedikodu mekanizmasını çalıştıranlara yalanyanlış algı ve iftira atanlara dur diyerek buraya geldiniz. Zamanında veeskiden denenmişleri denememek için artık bir değişim istiyorum istiyoruzdiyerek yerel yönetimlerde bir devrin de biz de varız diyerek buraya geldiniz.Hasta olanlara dertli olanlara Afyonkarahisar'da yapılmadığı için şifabulamayanlara randevu aldım diye iyiliği başa kakanlara bir ders vermek içinburaya geldiniz.  Ankara koridorlarında yıllarca gezdim diyenler, SağlıkBakanlığı'nın bürokratıydım diyenler. İktidar partisinin milletvekiliolduğunuzda siz Afyonkarahisar'a çok güzel sağlık tesisleri yaptınız enkıymetli hocaları, doktorları getirdiniz de mi bizim Milletimiz Ankaralılaramecbur  kaldı. Övündüğünüz şey, övünülecek şey değildi. Övündüğünüz şeyutanılacak şeydir” dedi.

“PROJELERİMİZ TESCİL VE TAKDİR EDİLİYOR”
Kamuoyuna açıkladığı projelerin kamu kurum kuruluşları tarafından tescil vetakdir edildiğini de belirten Çetinkaya, seçim sürecinin ise bereketlibaşladığını ifade etti. Çetinkaya, “Alışveriş çekleri ihtiyaç sahibikardeşlerimizle buluşmaya başladı. Bu seçim sürecinin başka başka bereketleride oldu. Daha Belediye Başkanlığı görevimizi almadan devletin kurumlarıtarafından vaatlerimiz, isteklerimiz bu millet adına bizim istediklerimiz tektek tescil edilmeye başlandı. Afyonkarahisar'ın bir tarafında hastane yok dedikve İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı. Dedi ki ‘evet bu bir ihtiyaçtır ve bizmutlaka bir sağlık tesisi yapacağız’ dedi. Hamdolsun bugün yaptığımız projeleryaptığımız tespitler hem rakiplerimiz tarafından hem de devlet kurumlarıtarafından tescil edilmekte, takdir edilmekte ve hatta bizim projelerimiztaklit edilmektedir” diye konuştu. 

“HELALLEŞME MASASINI KURACAĞIZ”
Emirdağ belediyesinden sonra inşallah ikincisi Afyonkarahisar belediyesindeuygulanacak olan Helalleşme Masasını kuracaklarını da vurgulayan Çetinkaya,vatandaşlardan işi ehline vermelerini istedi. Çetinkaya, “EmirdağBelediyesi’nde uyguladığımız ve başarıya ulaştığımız bir projeyi de inşallahAfyonkarahisar Belediyesinde de hayata geçireceğiz. Belediyemiz bünyesindeHelalleşme Masası kuracağız. Bu bizim namus sözümüzdür. Biz görevibıraktığımızda kimsenin bizde hakkı kalmayacak. Buradan ayrılınca çevrenize bensizlerden yalan söylemenizi istemiyorum. Bizde olmayan meziyetleri insanlaravarmış gibi anlatmanızı da istemiyorum.  İşi ehline verin diyeceksiniz.Biz projelerimize bakarken sizlerin gözünüzle baktık. İçinden geldiğimiztoplumla baktık. Bu memlekette fakirlere taksitle konut dağıtmayı vaatediyorum. Mahallelerde belediye kampüsü kuracağız. Her mahallemizde bir AfyonBelediyesi olsun diye 12 noktada belediye kampüsleri kuracağız. Afyonkarahisarımızın kabuğunu kırmasından bahsediyoruz. Afyonkarahisar’a gelen yatırımcının Afyonkarahisar'da kalmasından bahsediyoruz. 8700 kişiyeistihdam diyoruz, en az 6 bini hanımefendiler olacak diyoruz” dedi.  

“ÇETİNKAYA ÇEKİLMEDİ BUNDAN SONRA NE DİYECEKSİNİZ?”
17 şubat öncesi ve sonrası adaylıktan çekileceği söylentilerine gönderme yapanÇetinkaya, “Fatih Çetinkaya burada bundan sonra ne diyeceksiniz?” dedi.Çetinkaya, “Samimiyetimle söylüyorum kendim için oy istemiyorum. Eğer oyverilecekse seçmen kendisinin geleceği için oy verecek. Fatih Çetinkayaadaylıktan çekilecek denildi. 17 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanımızın bizi ikna edipçekileceğimizi veya AK Parti adayının çekileceği söylentileri yayıldı. 19 Şubattarihinde YSK’ya listelerimizi verdik. Fatih Çetinkaya burada bundan sonra nediyeceksiniz?” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri